2777
2789
من حتی روی خودم کار نمیکنم انگار ب یقیین رسیدم ک افکارم درسته 😭

همین دیگ انگار دو تا جیز تو مغزه یکی میگ درسته یکی میگ غلطه من تراپی شرو کردم نمیدونم نتیجه بده یا نه

به فنا رفته در این زندگی"لی سنگ مانگ"

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگ انگار دو تا جیز تو مغزه یکی میگ درسته یکی میگ غلطه من تراپی شرو کردم نمیدونم نتیجه بده یا ن ...

جواب داد ب منم بگو ولی من احتمالا برم پیشه روانشناس

هیاهوی بسیار برای هیچ...
منم دارم فکرای تو درباره چیه ؟

همه چی 😑مثلا قبله خابه هزار بار گوشیمو چک میکنم قفلش میکنم باز بازش میکنم چک میکنم میگم باره اخره و دوبارهههه 

هیاهوی بسیار برای هیچ...
همه چی 😑مثلا قبله خابه هزار بار گوشیمو چک میکنم قفلش میکنم باز بازش میکنم چک میکنم میگم باره اخره و ...

این وسواس عملیه فکر خاصی مدام نمیاد تو سرت نتونی بیرونش کنی ؟ بعد چند وقته این شروع شده ؟

این وسواس عملیه فکر خاصی مدام نمیاد تو سرت نتونی بیرونش کنی ؟ بعد چند وقته این شروع شده ؟

فکر ک ببین مثلا یهو ی چیزی میاد تو ذهنم اگه انجامش ندم همش فکر میکنم ی اتفاق بد میوفته و انجامشم ندم حالم بده مثلا اخرین بارش همین چن دیقه پیش بود ک صورتمو برای ی زمانه مشخص گرفتم زیراب سرد و هنوز از شدت یخیش درد میکنه

شاید خ مسخره ب نظر بیاد ولی کسی ک شبیه منه درکم میکنه فقط

هیاهوی بسیار برای هیچ...