تمام این فکرارو از سرت بیرون کن مگه به خواست خودت بچه دار نشدی
چرا! اتفاقا خیلی هم دلم میخواست و نمیشد ... بعد از ۷،۸ ماه با دارو باردار شدم ولی چون قبل از بارداری هم مشکل اعصاب اینا داشتم و قرص میخوردم و الان مجبور شدم قطع کنم، کلا بارداریِ خیلی خیلی سختی دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب سنی هم نداری که خدارو شکر کن که بچت سالمه و بارداری پر خطر نداری اگه دوست داری شبا قبل خواب یکی دو صفحه قرآن بخون من مومن نیستم ولی تو بارداریم یه ختم قرآن کردم که خیلی برای خودم و پسرم خوب بود
دکتر اعصاب برام نوشته گفت ضرر نداره ... ب دکتر زنانمم گفتم گف مشکلی نداره میتونی بخوری هرچند همین ی ...
من روانشانسی کودک خوندم رفیق طیف اختلالهامون اکثرا از مصرف قرصایه که مامانا رعایت نمیکنن ومی خورن کتاب بخون براش یه موسیقی بیکلام گوش بده حتی قرآنم خیلی تاثیر داره فقط بدون خیلی طبیعیه پس نگران نباش