2777
2789

قرص ضرر داره نخور 

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قرص اصلاااا نخور برای جنین ضرر داره..من تا حالا باردار نشدم ولی میدونم که بیخوابی طبیعیه

بچه ندارم ولی تجربه نگهداری از بچه رو دارم👶عاشق حیواناتم برای همین اطلاعات دارم و اگه نیاز باشه تا جایی که بتونم کمک میکنم🐶🐈🌷گفتم:خدایا بگیر از من هر آنچه تورا از من میگیرد ندا آمد:گوشی ات را بده  گاهیاوقات این دردهامون نیست که باعث رنج میشه فکرهایمنفی باعث میشه همه چیز بدتر به نظر بیاد👌
سلام ای وای اره .. وقتی خوابم نمیبره میمیرم از استرس .. چون روز بعدش حالم اااانقدر بد میشه

خوب به جای قرص باید استرس از بین ببری وگرنه اینطوری روی هوش بچه اثر می‌ذاره و همینطور استرس باعث میشه بعد زایمان بچه آرومی نداشته باشی الان باید از حاملگیت لذت ببری فقط دستتو بذار رو سکوت و باهاش حرف بزن

دکتر اعصاب برام نوشته گفت ضرر نداره ... ب دکتر زنانمم گفتم گف مشکلی نداره میتونی بخوری هرچند همین ی ...

اها پس حله ولی به نظرم بیا تو چیزایی گیاهی و اینکه شبا یه لیوان شیر داغ بخور د یه اهنگ ملایم بزار به صفحه گوشیم نگاه نکن چون خودش باعث بی خوابی می شه

من یه زن فمنیستم و به فمنیست بودنمم بع شدت افتخار می کنم ازادی و برابر حق همه انسان هاستبرای بحث و دعوا نیومد و معتقدم نظر هرکسی تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه برای خودش قابل احترامه البته تا وقتی که به جامعه ضرر نزنه توی تاپیکای کتاب و فیلم و اطلاعات پزشکی [درحددانشجو]می تونم کمک کنم♥
خوب به جای قرص باید استرس از بین ببری وگرنه اینطوری روی هوش بچه اثر می‌ذاره و همینطور استرس باعث میش ...

اصلا هیچ لذتی نمیبرم .. حس میکنم دیگ هیچوقت خوب نمیشم .. دیگ هیچوقت نمیتونم راحت بخوابم .. توروخدا برام دعا کنین

اها پس حله ولی به نظرم بیا تو چیزایی گیاهی و اینکه شبا یه لیوان شیر داغ بخور د یه اهنگ ملایم بزار به ...

اخه هرچیز گیاهیی ممنوعه توو بارداری متاسفانه

شیر هم میخورم والا

اخه هرچیز گیاهیی ممنوعه توو بارداری متاسفانه شیر هم میخورم والا

زیاد به گوشی نگاه نکن منظورمم با پرسش از دکتر بود بارداری دوره خیلی حساسی من یه جا خوندم صفحه گوشی نگاه کردن بهش باعث می شه مغز فکر کنه روزه و هورمون ملاتونین ترشح نشه نمی دونم چقدر راسته ولی درمورد خودم صدق می کنه😂