2777
2789
عنوان

خانوما راهنمایی میخوام دو دلم

107 بازدید | 14 پست

من مدت کمی دارم با اقایی اشنا میشم برا ازدواج مدت زیادی نیست چون توی شهر خودم نیستن و شهرستانن خب بیشتر تلفنی و پیامی بوده ولی خب اگر بیان شهرمون هم دوست دارن حضوری رفت و امد کنیم خونه دارن ماشین دارن حقوق خوندن ولی هنوز پروانه وکالت نگرفتن . ایشون ازدواج دومشونه منم همینطور ولی من بچه دارم ایشون ندارن

کارمند هم هستن کشاورزی هم دارن توی برخورد اول بهشون جواب منفی دادم اما خب به مرور زمان دیدم ادم باشخصیت وخوبی هستن 

حالا دختر عمم یه اقایی رو بهم پیشنهاد دادن که گلفروشی دارن و یه پسر ۹ ساله وقتی پسرشون کوچیک بوده خانومشون ول کرده و رفته بچشم نبرده میگن عاشق کس دیگه ای شده

حالا نمیدونم به دختر عمم چی بگم

میگه عکس بفرست برا این اقا بفرستم نشون مادرش بده 

از طرفی من خوشگلم ولی خب نسبتا محجبه و ساده پوش هستم نه اهل هر روز ارایشگاه بودن و جیگول پیگول کردنم 

دختر عمه هم گفت یه عکس به روز برام بفرست

خب اون اقا بالا شهر میشینه احتمالا هم توقع اون خانومای سانتال مانتال مو رنگ کرده ناخن کاشته رو داره 

نمیدونم چیکار کنم هنوز با مامانم درمیون نگذاشتم هیچ کدومو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی رو رد کن 

اینو بدون !!! فمینیست یعنیبرابری هر دو جنس نه برتری یک جنس!!  اینم یاد بگیربدن من مال منه!  حجاب من انتخاب منه!  اگه لختم.... اگه چادری... انتخاب منه به هیچ کسی هم ارتباطی نداره💞 یکی دوس داره شلوار زاپ دار بپوشه موهاشو زرد کنه مانتو کوتاه بپوشه یکی دیگه هم دوس داره چادر سرش کنه و کسی بدنشو نبینه....آیا به منو تو ربطی داره؟؟؟؟  نـــــــه!  پس دخالت نکن 

اینم در نظر بگیر هیچ زنی از خوشی بچه ش رو ول نمیکنه بره 

به حرفای آقایون بعد طلاق اعتباری نیست همه هم که جدیدا میگن زنمون خیانت کرد رفت

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
الزاما هر کی بالای شهر هست دنبال چیزهایی که شما گفتین نیست، با توجه به تجربه ای که داره احتمالا دنبا ...

اخه میدونید اکثر اقایون الان دنبال این جور خانومان حداقل من اینطور میبینم 

یه اقای دیگه ای رو هم بهم معرفی کردن وقتی عکسمو دید بهم پیشنها دوستی داد بعد امشب دختر عمم گفت اونا خانواده با کلاسی بودن بعد عکس شما خوب نبوده 

من یه عکس خوب فرستادم تازه خب حجاب دارم صورتم طبیعیه همونی که خدا داده چیکار کنم 🙁