کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من میخوام بخرم میشه شرایطه نگه داریشو بگی؟ گاز نمیگیره؟
اگه میخای بخری حتما حتما قفس مخصوصشو بخر که جای خاب داره، چرخونک داره که توش میره میچرخه و چیزای دیگه،همستر قیمتی نداره ولی قفسش حدودا صد تومن به بالا، اگه میخای بخری بندازیش تو قفس شیشه ای نکن توروخدا اینکارو چون همستر شیطونه دوس داره بازی کنه،موقعی که خابه بهش دس بزنی گاز میگیره چون میترسه فکر میکنه دشمن بهش حمله کرده ،بعدشم اینکه کم کم باید باهاش دوس بشی چون تازه خریدیش تورو نمیشناسه وقتی داره غذا میخوره همونجور که تو قفسه نازش کنی تا کم کم باهات دوس بشه،غذای مخصوص هم داره که باید بخری کاهو و هویج هم میخوره که آب بدنش تامین بشه،هر سوال دیگه ای داشتی بپرس عزیزم
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
عروسم هر ۶ماه میبری چکاب؟ ببخشید زیاد سوال میپرسم ❤
راحت باش عزیز دلم
اره ولی نیاز نیست من به اصرار همسرم میبرم
کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻. بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
من شنیدم بد گاز میگیرع برا همین میترسم تورو گاز گرفته تا حالا؟
این دومین همستریه که دارم ،تا حالا گازم نگرفته ولی اولیو چون تجربه نداشتم وقتی خواب بود نازش کردم که گازم گرفت،مث فرو رفتن سوزن تو انگشتم بود،دلم براش سوخت چون دستاشو مشت کرده بود ترسیده بود،توی اون دوسال ونیم که داشتمش همون یه بار فقط گازم گرفت
جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ممنونم گلم من خانوادم میگن نه میگن پرنده ها خیلی بیماری دارن بعدم من تحقیق کردم میگن عروس شپش ...
عزیز دلم عروسم مثل آدم احتمال داره انسانم شپش داشته باشه! ولی همه که ندارن
همشون که دچار بیماری نیستن قبل خرید به دامپزشک مراجعه کنید
من شنیدم بد گاز میگیرع برا همین میترسم تورو گاز گرفته تا حالا؟
همستر مشکلش فقط اینه که بطور متوسط دو سال ونیم عمر میکنه،من هنوز بعد گذشت حدودا هشت ماه از رفتنِ همستر اولیم هنوز ناراحتم و دلم براش تنگ میشه،چون خیلی بهش عادت کرده بودم افسرده شدم از رفتنش😔