2777
2789
چجوری اخه وقتی نخربیدیم؟

قبل از خرید ببیرد به دامپزشک نشون بدید با فروشنده توافق کنید 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
همستر مشکلش فقط اینه که بطور متوسط دو سال و‌نیم عمر میکنه،من هنوز بعد گذشت حدودا هشت ماه از رفتنِ هم ...

اره از همینش میترسمچون حیونه نازی هم هست ادم نابود میشه

همیشه یه جوری زندگی کن که اگه رفتی جلو اینه روت بشه به چشمای خودت نگا کنی🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون عاشقه حیونام دلم میسوزه شنیدم میگن عمرشون کمه میترسم وابستشون بشم

اره اتفاقا منم همینو یادم اومد که گفتم،خیلی سخته خیییلی😔😔😔سگ یا گربه بگیر هر حیوونی که بیشتر از دو سال عمر کنه😔

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
قبل از خرید ببیرد به دامپزشک نشون بدید با فروشنده توافق کنید 

ممنونم بابت اطلاعاتت

دخترتون خوکچه از کدوم نوعشو داره؟

اره از همینش میترسمچون حیونه نازی هم هست ادم نابود میشه

آره گلم دقیقا همینطوره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ممنونم بابت اطلاعاتت دخترتون خوکچه از کدوم نوعشو داره؟

خواهش میکنم عزیزم 

هندی حبشه ای! 

کتاب معشوق من است🌼 من هم مجردم هم متاهل.لیسانس روانشناسی دارم و در حال حاظر حقوق می خونم..سی سالمه و دختری هجده ساله دارم.🌻.  بعداز هر شکست از جات بلند میشی، و ادامه میدی؟ پس قهرمان داستان خودتی.💛
خواهش میکنم عزیزم  هندی حبشه ای!

من از هندی پروی خوشم میاد سخته نگه داریش؟

دستشوییش و بوش در چه حده؟

من از هندی پروی خوشم میاد سخته نگه داریش؟ دستشوییش و بوش در چه حده؟

نگهدایش خیلی سخته موهاش بلنده و نگهداری‌ش پرزحمت 

اینم عکسش😄🤩 https://uupload.ir/files/y07h_۲۰۲۱۰۱۱۶_۲۲۰۵۴۹.jpg

وای خدا😍😍

این خیلی خوشگله چرا با خرگوشای دیگه فرق داره چه نازه 😍😍😍😍😍😍😍😍

❤💕این امضا پراز عشقُ حالِ خوبِ  امید وانرژیِ مثبته امیدوارم با خوندنش حالِ دلت خووووب بشه......😍لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن با لبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات🍫 میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش💕راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیای💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم❤