2777
2789

کاری که قشنگ اعصابتون رو ریز به ریز میکنه

اونجور وقتا چکار میکنید؟؟؟

واکنشتون چی بوده؟

آیا باعث شد رفتارش عوض بشه؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بود کارش؟

مثلاً یه جاهایی نیاز داشتیم مامان مون بیشتر ما رو درک کنه اما نکرد . 

یا مثلاً یه جاهایی از زندگی مون اگه بابام حرف ما رو گوش میکرد ؛ زندگی مون بهتر میشد اما گوش نداد و راه خودش رو رفت .

تو این موارد که دلمون می گرفت فقط می نشستیم و خواهرم حرف می زدیم تا آروم بشیم . 

اما خب انقد خوبی و فداکاری برای ما کردن که این موارد رو گذاشتیم کنار ...

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
مثلاً یه جاهایی نیاز داشتیم مامان مون بیشتر ما رو درک کنه اما نکرد . یا مثلاً یه جاهایی از زندگی مون ...

بعضی کارا مثل انگشت تو چشم کردنه

یه لحظه هم نمیتونی تحملش کنی

وضعیتی ک یه لحظه هم تحملشون نداری

اینایی ک شما میگین تو همه خونواده ها هست

بعضی کارا مثل انگشت تو چشم کردنهیه لحظه هم نمیتونی تحملش کنیوضعیتی ک یه لحظه هم تحملشون نداریاینایی ...

گاهی خیلی هم سطحی نبوده مشکلات مون .

مثلاً اینکه مامانم یه بار جوش آورد و جلو عمه ام آبروی شوهرم رو برد 

و حرف هایی زد راجع به شوهرم که دوست نداشتم عمه ام بدونه . 

اما خب کنار اومدم . 

ولی خب قبول دارم که گاهی مادر و پدر ها کارهایی میکنن که بد جور می‌ره روی مخ . به نظرم اگه نمی تونین مشکلات درون خانوادگی رو بین خودتون حل کنین ؛ با یک آدم عاقل و فهیم راجع بهش حرف بزنید 

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 
بحث و قهرجواب نداد بحث و قهراهای طولانی بازم جواب ندادبحث قهر طولانی ابروریزی و نابود کردن خودم بازم ...

خودتو نابود نکن

بعضی پدر و مادرا خودتم نابود کنی کوتاه نمیان از حرفشون

البته اینو برا وقتایی میگم که واقعا حق با توئه

چون اگر بخواین کار اشتباهی کنی و کوتاه نیان حق با اوناس

مثلا دعوات باهاشون مال این باشه که فلان کار اشتباهی بکنی فقط چون انتخاب توئه