2777
2789

ما نمیدونستیم اما داداشم این موضوع رو جدی گرفته بود  بعدها که بزرگ شد بدون این که بما بگه دلیلش بعد سربازی یراست رفت دنبال کار توی خونه ما همچین موردی نداشتیم پدرم هزینه درس و دانشگاه میده تا داداشام درس بخونن با کمال میل هم اینکار رو میکنه واسه همین بقیه داداشا اول درس خوندن بعد تازه با کلی فس فس و ایراد های بنی اسراییلی بالاخره کار مورد نظرشون رو پیدا کردن اما  این کوچیکه بعد دیپلم رفت سربازی و بعد سربازی سریع وارد بازار کار شد کارگری و.... هر کاری که بشه سرمایه جور کنه البته همزمان دانشگاه پیام نور هم ثبت نام اما فقط تا لیسانس خوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تلاش کرد توی شهر غریب  یه سرمایه بهم زد توی شهر غریب کارش که حسابی رونق گرفت دیدیم سرمایش  رو برداشت  رفت شهر خالم اینا  کار کنه😐 بابام بهش گفت الان وقتش نیست حالا که کارت گرفته جابجا بشی  قبول نکرد  میگفت اونجا بهتره  کلی ضرر کرد😕 اما چون پسر کاری بود باز سرپا شد  توی این مدت من چندبار رفتم همیشه خالم و دخترش بهش زنگ میزدن  که برن خرید بیرون گردش و.....

خلاصه یه دختر خالم گفت که داداشم من وقتی دختر خالم خیلی کوچیک بوده به خالم میگه من دخترت رو دوست دارم صبر میکنم بزرگ بشه خالمم جواب دو پهلو داده و گفته تا نظر دختر چی باشه اینده تمام این مدن  داداش من تمام  برنامه ها و تصمیماتش رو بر پایه راحتی دختر خالم تنظیم میکنه شهرش کارش زود وارد بازار کار شدنش و درسش رو با وجود هوش بالاش کنار گذاشتنش فقط برای این که با دست پر بره خاستگاری و فکر نکنن دنبال پول  خالم میخواد بره اما بعد این همه بدبختی خود دیونش به خالم گفته بود اونام گفته بودن دختر میگه میخوام درس بخونم نمیخوام ازدواج کنم این بچه نابود شد یهو

فکر کنم من دارم برا خودم میگم کسی هست ایا؟؟؟

از بس لفت دادی همه رفتن تاپیکای دیگه بعدم یادشون رفت🤭🤭

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن