2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاین کمک😉

334 بازدید | 32 پست

سلام خانما .پدر شوهر مادر شوهر من جفتشونم بیکارن هیچ حقوق و بیمه ایم ندارن.چهار تا پسر دارن ک تا هر کدوم در حد توانشون کمک میکنن زندگی اینا بچرخه.ما از بد،شانسی خیلی نزدیکیم بهشون.انقددد توقعشون بالاس ک خسته شدم.فک میکنن شوهر من نوکر ایناس .لوله حمومم باید شوهر من بره باز کنه براشون اصلا ی وضعی .میخوام تموم ش این وضعیت پیشنهادتون چیه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغییر محل راحت ترین راهه  با شو هرت صحبت  کن واسه تعویض خونه 

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
محل زندگبتونو تغیر بدین

تازه خونهرخریدیم نمیشه.از طرفی مغازه شوهرمم نزدیکشونه .خونمم عوض کنم زنگ میزنه بیا میشناسمشون .بخاریشون خاموش میشه زنگ میزنه بیا روشن کن

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
مگه خودت هنوز مادر نشدی؟ پس کی باید بره کارهاشون انجام بده؟

عزیزم وظیفه تا ی حدیه من خودم ارامش ندارم از دستشون 

با هم زندگی میکنین ؟ همسرتون بچه چندمه ؟؟

ن دو تارخیابون فاصله داریم.سومی

بهشون بگو که شرایط اقتسادی خرابه و پسراش باید برای زندگی خودشون پول پسانداز کنن چون تو شرایط فعلی  سخته پول اونارم بدن

کسی رو به خاطر علایق و چیز هایی که دوست داره به مسخره نگیر همه ازادن تاچیزیو دوست داشته باشن که می خوان   army &blink
تازه خونهرخریدیم نمیشه.از طرفی مغازه شوهرمم نزدیکشونه .خونمم عوض کنم زنگ میزنه بیا میشناسمشون .بخاری ...

اگر شوهرت ناراحته باید خودش یه راهی پیدا کنه

شما خودت رو درگیر نکن

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
خودت نه ولی شوهرت بله

عزیزم .اونا جوری بار اومدن ک فک میکنن شوهر من یا پسرای دیگه باید از زندگیشون بزنن خرج اینا کنن.پسرام از بچگی چون این کارو کردن اینام فک میکنن اره وظیفس ناجی زندگی پدر مادرشونن .یعنی سر این دو نفر چهار تا خانواده مشکل دارن .تاوانش و داره میده .اینا ب کنار زبونشونم درازه دو بهم زنی میکنن