2777
2789
بیشعور تو حیاط شروع کرد عربده کشیدن تو زن نیستی تاز اول ناراضی بودم تو عروسم بشی طایفه شما دیوونن.‌ب ...

تو که میگی بخاطر شوهرم تحمل کردم اون شوهر ارزش داشته آیا؟الان کجا بوده اونم طرف شمارو بگیره،شوهری ارزش موندن داره که همه جوره پشتت باشه

شوهرت اگر خوب بود نمیزاشت به اینجا برسه .

میترسه ازشون باباش جانبازه احترامشا داره میگه پدر مادرمن ولی دیگه کارد به استخونم رسیده ..قراره خونه پیدو کنه برم مستاجری تا اومدم سراغ بچه هام بمیرم براشون چقد لرزیدن تو این دوروز😭

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز میگه برادر عزیزم به پلیس بگو 

عزیزم تو این مملکت تو اینجور مساعل پلیس راه ب جایی نمیبره .تازه اختلاف بیشتر میشه همیشه میگن تو علیه پدر شوهرت شکایت مردی و فلان .ولی اگه برادرش ی چک بخابونه زیر گوش پدر شوهره با چهار تا ادوم هیکلی بترسوندش ب خدا بیشتر جواب میده .😉

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
عزیزم همیشه هم مظلوم و بی زبون موندن جواب نمیده.از یک جایی باید ادم مثل خودشون بشه.خانوادوو میاوردی ...

نزد شوهرم نذاشت جلوشو گرفت...راس میگی با آدم بی حیا باید بی حیا بود مثل خودش

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
داون موقع که اینارا گفت خواستم زنگ بزنم بازم مثل همیشه ترسیدم فقط تو خیابون میدوییدم وگریه میکردم

ببین انقدر راجت نزارید یکی بهتون ظلم کنه بعد پیش خودش بگه اوه عجب مردیم ازم میترسن.

اون خیلی بی حرمته دیگ محلش نده اصلا حتی محل شوهرتم نده بگو منو دوتا دخترامو میخوای دیوونه کنی وگرنه حرف مردم واست مهم نبود.

باز میگه برادر عزیزم به پلیس بگو 

دیگه دو روز گذشته بخاطر شوهرم نکردم اینکارو 

خدا ازشون نگذره کسایی ک اینجورین .ک زندگی بقیه رو با دخالت های بیجا از هم میپاشونن 

میبینی آجی🥺😭😭😭

ارون خونه بلند شین  نمی ارزه

منم گفتم همش چون تو خونشیم اجازه دخالت میده به خودش

میگفتی مدفوع زندگی خواهرم خیلی واسه شما شیرینه،عادت دارین تو زندگی همه دخالت کنین،از سنت خجالت بکش پ ...

حلالش نمیکنم بخدا اگه عدالت خدا هست صبر کن😭

گوه میخوره مرتیکه روانپریش

چقد کوتاه بیای نباید ب خودت و بچهات ظلم کنی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
ی دعوای اساسی با شوهرت بکن..بچه هاشو بزار برو خانه بابات .

رفتم بچه هو هلاک شده بودن از گریه اومد دنبالم قرار شد من دیگه رابطه ای با خانوادش نداشته باشم واز این خونه بریم