از کجابگم هشت ساله عروسشونم ...خیلی بد زبونن خیلی زخم زبون میزنن بیشعورن تو این هشت سال خیلی تیکه ها بهم میندازن وبخاطر زندگیم گذشتم....تا دوروز پیش که دیگه نتونستم تحمل کنم از پشتم به جاریم گفته بود من زیر آب زنم و....
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
رفت و آمد نکن.بگو شوهرت فقط بده ازشون سر بزنه. حتی نزار عمو و عمه های بچه ات بیان خونه تون
از اول بین شوهرم با دوتا پسر دیگه فرق بوده همه گفتن ومیگن نکن در حق این پسرت گناهه ولی نمیترسع از خدا ...شوهرم از بچگی رو پا خودش بوده حتی گفته به باباش من ارث نمیخوام چون واسه هزار تومن منت میزاشتی ولی این خونه رو بخاطر ابرو باباش ول نمیکنه که نگن پسر فدانی رفته مستاجری در حالی که باباش داره
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
خواهراش اومده بودن خونشون مادرش کردنا داره حمه بودن جلو اونا نمیشد وگرنه آتیشم میزدن شوهرمم رو مادر ...
ی دعوای اساسی با شوهرت بکن..بچه هاشو بزار برو خانه بابات .
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
میترسه ازش ولی منم دوس داره دیروز پدر ویکی از داداشام اومدن نگفتم چه فحشایی دادن وگرنه داداشم خون به ...
ببین ب شوهرت بگو خونه جدا بگیره وظیفشه صبر ادمم حدی داره بخدا ادم اینجا میاد شاخش در میاد پدرشوهر اینقد خاله زنک والا بابا خدا بیامرزم و مامان من عروس کمتر گل نمیگن بگو اسم خانوادمو با دهن گندالودت نجس نکن مفنگی
شوهرت اعتیاد داره؟؟ ببین مث دوستم زیادی خودتو کف نشون دادب ی. بچه هاتو بردار و برو یعنی جمعشون ک ...
نه شوهرم خوبه...اوک زمان که اومد خواستگاری همه گفتن خوبه ولی باباش فرق میزاره باباش جهله باباش خیلی خاله زنکه ولی خود شوهرم خوبه....نمیدونستم خانوادش در این حدن بخدا