2777
2789
حلالش نمیکنم بخدا اگه عدالت خدا هست صبر کن😭

خرجها رو کی میده؟ بقیه هم‌با شما توی یک خونه هستن یا فقط شما هستید؟ 

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نزد شوهرم نذاشت جلوشو گرفت...راس میگی با آدم بی حیا باید بی حیا بود مثل خودش

بله بعضی ادما حیا و شرف ندارن بیشعورن.شما نباید اجازه میدادی انقدر بهت توهین کنن تاالان.شوهرت باهاته خوبه؟

ببین ب شوهرت بگو خونه جدا بگیره وظیفشه صبر ادمم حدی داره بخدا ادم اینجا میاد شاخش در میاد پدرشوهر ای ...

پدر شوهرم اندازه صد تا مادر شوهره ...همون مادر شوهرمم اب زیر کاهه...بهم میگفت من تو رو نپسندیدم عروس میارم پنجه طلا و.....اون عروس محل سگم بهشون نمیندازه سرویسش طلا گرمی ۱۰۰ بود شد ۲۵ میلیون همه سرویس اینه وقرآنا نقره برداشت لباس میلیونی وگریم وباغ واتلیه و....ولی من سرویسم ده گرم نمیدونم از کجا پیدا کرده بودن بقیه رو خودت بخون وبدو...

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
میگی شوهرم خوبه اما مردی که بزار زن وبچش هر روز تو جنگ باشن وپشتشون در نیاد مرد نیست 

قبول دارم زیادی کوتاه اومده ولی منم دیگه نمیتونم

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 
خدهروشکر شوهرت خوبه توام کاری کن ک از اونجا برید دیگ شوهرتم تو رودروایسی نمیمونه ک بشینه اونجا

قراره بریم داداشم دنبال خونه میگرده

عزیزم تو این مملکت تو اینجور مساعل پلیس راه ب جایی نمیبره .تازه اختلاف بیشتر میشه همیشه میگن تو علیه ...

داداشم به چک وای نمیسع اگه بفهمه چی به مادرم گفته باور آبرو نمیزاره براش ...واسه اسمش سر شناسم هست...

من‌خونهی‌پدرشوهرم‌واسه‌ناهاروشام‌نمیرم‌‌جاری‌کوچی‌که‌ام‌میره‌همه‌ی‌اونایی‌که‌می‌بینن‌حتی‌مادرم‌میگن‌ازش‌یادبگیر‌برو‌بخور‌عقب‌نمون‌اخه‌به‌چه‌زبونی‌باید‌بگم‌من‌زور‌وادمی‌روکه‌‌جاریم‌تواون‌خونه‌داره‌حتی‌برادرای‌مادرشوهرم‌شوهرخوهراشن‌ندارم‌‌‌من‌اگه‌جلوی‌طمعم‌از‌اون‌ادما‌رونگیرم‌توسری‌خور‌میشم‌ولی‌اون‌انقدرزورش‌وادمش‌زیاده‌‌که‌مادرشوهرم‌‌ازترسش‌بارتخم‌مرغ‌میکشه‌وخ.اهرشوهرم‌‌جریت‌نداره‌ازش‌توقع‌احترام‌داشته‌باشه‌‌اخه‌چرافکر‌می‌کنن‌بااحترام‌وتوجه‌و‌‌تواضع‌همه‌ادم‌میشن‌

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
تو که میگی بخاطر شوهرم تحمل کردم اون شوهر ارزش داشته آیا؟الان کجا بوده اونم طرف شمارو بگیره،شوهری ار ...

دوسش دارم  اونم دوسم داره دیشب گریه میکرد میگفت چیکار کنم این وسط گفتم یا من یا بابات 

ببین انقدر راجت نزارید یکی بهتون ظلم کنه بعد پیش خودش بگه اوه عجب مردیم ازم میترسن. اون خیلی بی حرم ...

دیوونم کردن دیگه ....

خدا ازشون نگذره وقتی تاپیکتو دیدم تعجب کردم فک نمیکردم ک این جور باشن خانواده شوهرت 

هستن متاسفانه ..بیشعورن خدا نشناسن ...یعنی خانواده شهیدنوخودش جانبازه ۶۰ درصده  روزه هاش جابه جا نمیشه ولی از اول با این بیچاره مشکل داشتن فرق گذاشتن همه هم میگن

وا ینی چی

این مرتیکه کی هس ک بخواد دس رو دختر مردم بلند کنه و خانوادشو فحش بده

اسی ببخشیدا خیلی ساده ای

جات باشم زنگ میزدم بابام و داداشم بیان همه چیم بهشون میگفتم و طلاق 

به جرم توهین هم از این مرتیکه عن شکایت میکردم

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
خرجها رو کی میده؟ بقیه هم‌با شما توی یک خونه هستن یا فقط شما هستید؟ 

چند تا خونه داره من تو یکی از خونه هام