2777
2789
عنوان

با سنگ میشه کسی رو طلسم کرد؟!!!😞

12763 بازدید | 18 پست

الان داشتم یکی از این تاپیک های جادو و دعا رو میخوندم؛یادم اومد من 7،8 ماه پیش زیر تختم یه سنگ ریز پیدا کردم که به طرز عجیبی دور پارچه و نایلون پیچیده شده بود!

از آنجایی که خانوادم به این چیز ها اعتقاد ندارن منم کار خاصی نکردم فقط بردم انداختمش تو آب روان(رودخانه )😐

تاپیک های اینجا رو که میخونم خوف و وحشت برم میداره🤐

یعنی طلسم و دعا بوده؟!

کاربری سومم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر سنگهایی که برا طلسم استفاده میکنن مثلث یا مستطیل شکل هستن ، 

اقا هستم ...تاپیک شخصی خانومها نمیرم چون به من مربوط نمیشه(قضاوت نکنید) ..تاپیکهایی که مربوط به اطلاعات و تجربه(دعا،طلسم،) ج ، ن ، باشه بتونم کمکی میکنم و نظرمو میگم..⚘لطفا، خواهشن ، درخواست ندید،سپاسگزارم

دختردایی شوهرم

و طلسم کرده بود نامادریش

دعا نویس گفته بود دعارو دادن سگ خورده و مرده 

هیچکاری نمیشه کرد

دختر دایی شوهرم خیلی خوشگل بود ازسن ۱۷سالگی تاالان  که ۴۰ سالشه ۲بار ازدواج کرده و هردوش ناموفق و به اجبار زندگی و میگذرونه البته نمیدونم راسته یانه دعاو اینا چون من خیلی کمتر اعتقاد دارم شایدم درست باشه نمیدونم

لایک نکنید