2777
2789

پیج BARBY__SHO تو اینستاگرامه 

حرومخوری ب شیوه نوین انجام میدن..ضمانت میدن محصولشون اگ تاثیر نذاره پولتونو پس بدن بعد ک تاثیر نمیزاره بلاکتون میکنن

کارش فروش محصولات لاغری و چاقیه ادعاشم اینه بدوووون عوارضه

350 از من گرفت وقتی گفتم تاثیر نذاشته 3 روز امروز فردا کرد و در نهایت بلاک:|

چجوری انقد راحت حرومخوری میکنن

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه نفر چاق تو اطرافم هست که هشت ساله میبینم به هر دری داره میزنه اینو میگم

کللللل تبلیغات مربوط به لاغری حرف مفته! داروی گیاهی دمنوش فریز فلان و بهمان و......

فقط ورزش و رژیم اصولی همین!

(قلندرتپه) ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.
الان میرم فحشش میدم اسی

چه پروفایل هوس برانگیزی😋😋😋

ممنون ک لایک نمیکنید❤همسر آقای مهندس🙃مامان یه گل پسر خوشگل و بانمک🙂من یه مادرم...چهرم بی بی فیسه ولی تجربه و روحم ۷۰ساله اس!
الان میرم فحشش میدم اسی

بخدا من پولو قرض کرده بودم اعتماد کردم بهش بعد این حرومی....

بغضم گرفت   

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
چی بود محصولشون ؟ قرص ؟ ‌ پودر ؟

قهوه

برو خدا رو شکر کن بهت جنس داده مال من پول خورد جنس نداد

والا برو خداتو شکر کن نداده

تموم سیستم منو بهم ریخت این نمیدونم چ کوفتی بود

مشخصه کلاهبرداریه پیجی که نتونی کامنت بزاری معلوم کلاهبرداریه

قبلا باز بود

بخدا من پولو قرض کرده بودم اعتماد کردم بهش بعد این حرومی.... بغضم گرفت    

بگردم عزیزم اشکال نداره ایشالا ده برابر پس بده...منم یه قرص چاقی دوستم واسم خریده خیلی تاثیرش خوبه توی یک ماه ۸ کیلو زیاد شدم ۲۱۰ تومن اگه میخاستی چاق شی بهت میگفتم بخری...واسه لاغری بلد نیستم چی خوبه