2777
2789
عنوان

موافقین یا مخالف

196 بازدید | 30 پست

اگه ازتون گواهی بکات بخوان موافیقن باهاش یا نه ؟

بعد اگه موافق باشید اینو توهین به خودتون نمیدونید ؟

یعنی اصلا روحتون ازرده نمیشه که دارید به همسرتون به خانواده ی طرف میگین باکره این ولی اونا به حرف خودتون اعتماد نمی کنند ؟

یا مثلا از پسر هم گواهی میخواید ؟

یا فقط خودتون بی ارزش می کنید 

اونی که با میل و خواسته خودش میره دکتر رو من کاری ندارم و طرز فکرش برای خودش درسته 

ولی شماها در جایگاهی نیستید به دختری که نمیخواد این کار را بکن انگ خراب بودن بزنید یا بهش توهین کنید 

تو دوست داشتی رفتی انجام دادی به توچه که دختر فلانی نرفته یا زن دادشت مجبور میکنی بره 

هرکسی که دکتر نمیره خراب نیست فقط حد و شخصیت خودش پایین نمیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تو قوانین حقوقی ایران باکرگی شرطه مهریه اس 

ممکنه مورد تهمت قرار بگیرم 

میگیرم ولی ب کسی نمی‌گم 

هر کیه ام بگه میزنم تو دهنش

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

مخالفم

دوس ندارم

اما من طبق رسوم خودمون همراه مادرم رفتم

کاس این رسم نبود

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸

با کسی که خودش به هر دلیلی دوست داره و میره کاری ندارم چون کاملا به خودش مربوطه اما کسی که خانواده نامزدش میفرستنش اینم سرشو میندازه پایین میره میگم خلایق هرچه لایق

بزرگترین دشمن هرکس خودشه

قبول نکردم زمان ازدواجم

مامانم مادرشوهرم شست پهن کرد رو بند

همسرم که نمی‌خواست 

اگه میخواست اونم روی بند بود

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
بکشین بیرون از بکارت...یه نیمچه ماهیچست ارزش اینهمه بحث نداره❤❤

ی غشای خونین 

در حد چندتا موی رگ 

ماهیچه چیه این وسط

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

این گواهی کوفتی رو این جا شنیدم، با این که هرگز هرگز رابطه خارج از عرف نداشتم با جنس مخالف، اگر همسرم چنین توهین نامه ای ازم میخواست قطعا الان زنش نبودم

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷