2777
2789
عنوان

موافقین یا مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 30 پست

مخالفم‌شدید . سر یکی از خواستگارم مطرح شد و همونجا جواب نه رو گرفتن . وقتی میرفتن مادرش گفت چرا نمیخوای بریتست ؟ مشکل داری ؟ بابام جام جواب داد مشکل ذهن شماست . من دخترم رو جوری بزرگ کردم که هیچ کس حق نداره بهش توهین کنه . دختر که هیچ ، تف هم کف دستتون نمیندازم . 🤐

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخالفم 

به نظرم هر آدم مذهبی با این مشکل داره چون گرفتن گواهی بکارت از نظر شرعی هم مشکل داره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اگه بهم گفتن بروبگیرباکمال میل میرم،چرانرم اخه؟اتفاقاباخودپسرشونم میرم تاخودتخت معاینه هم میگم بیاد وایسه،شاهدباشه کامل،خیلی هم شیک گواهی رو میگیرم،بعدم درکمال ارامش میگم دوتاگواهی بنویسه،گواهی خودمو میزارم توکیفم گواهی اونم باحلقه نامزدی یاعقد همونجابهش تقدیم میکنم.هروسایلی هم اوردن بااژانس میفرستم درخونشون.خیلی هم ریلکس.

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...

مخالفم که خانواده همسر از آدم بخوان و برای اونا گواهی سلامت بگیریم

ولی موافقم قبل از ازدواج معاینه بشیم و حتما برای خودمون،فقط و فقط برای شخص خودمون گواهی داشته باشیم،بدون اینکه هیچچچکس بفهمه. هم با بدن خودمون آشنا میشیم هم اینکه معلوم نیست در آینده قراره چی برامون رقم بخوره

یه نفر توی همین سایت میگفت ازدواج کردم حالا بعد از ده سال میخوام جدا بشم چون همسرم گفته باکره نبودی!!!میگفت خیلی پشیمونم اونموقع گواهی نگرفتم که الان بکوبم توی صورتش

اگر بدون اطلاع بقیه گرفته بود و پیش خودش نگه داشته بود حالا به دردش میخورد

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
اگه بهم گفتن بروبگیرباکمال میل میرم،چرانرم اخه؟اتفاقاباخودپسرشونم میرم تاخودتخت معاینه هم میگم بیاد ...

نامحرم بیاد کنار تخت وایسته نگا کنه ک چی آخه😂

من یه  قانون جذبی ام   و آشنا به مسائل ضمیرناخوداگاه  اگه تو نوشته هام کلمات غیرمرتبط هست برای اینه ک از تایپ صوتی استفاده میکنم و بعضی کلمات و گوشی اصلاح می‌کنه  

بکارت نشانه نجابت نیس

بلکه  نشانه عقب ماندگی جامعه ایست که مرد را  در سطح مشتری یا بهتره بگم حیوانی گرسنه و 

زن را در سطح کالایی  دربسته اماده برای مصرف مشتری پایین میکشد

سازمان جهانی بهداشت  و نهاد سازمان ملل تست بکارت رو یک عملی زشت و توهین امیز  وتحقیز امیز برا خانم اعلام کرده

یبوستی 🐴 است...😓😭😬😬
بکشین بیرون از بکارت...یه نیمچه ماهیچست ارزش اینهمه بحث نداره❤❤

میدونی چند نفر بخاطر همین یه نمیچه دست به خودکشی می زنند یا کشته می شند چند نفر کارشون به بیمارستان و تیمارستان میکشه 

نامحرم بیاد کنار تخت وایسته نگا کنه ک چی آخه😂

اگه عقدباشیم که محرمه،اگه نامزدباشیمم بازم محرمه.ماهاصیغه محرمیت میخونیم

خدای عزیزم،میدونم حواست بهم هست،لطفا زندگی درخاک وسرزمینی روقسمت من کن که دراون آرامش داشته باشم،فقط به امید رهایی واون روز نفس میکشم...
میدونی چند نفر بخاطر همین یه نمیچه دست به خودکشی می زنند یا کشته می شند چند نفر کارشون به بیمارستان ...

همون دیگه اخه ادم عاقل واسه همچین چیزی دشت به خودکشی میزنه؟؟؟؟

من انقدر ریپلای دوست دارم😍کاربری دوم سال 96
همون دیگه اخه ادم عاقل واسه همچین چیزی دشت به خودکشی میزنه؟؟؟؟

مثلا دختره حالا پرده اش تشکیل نشده یا طی ورزش و فعالیت از بین رفت 

یاحتی بهش تجاوز شد چون میدونی که توی جامعه ی حتی در تجاوزم دختر رو خیلی ها مقصر می دونید یا حتی با رابطه پرده اش از بین رفت ولی فقط یه بار اون کارا کرد وقتی خودش میدونه گواهی بکارت بهش نمیدن و خانواده ی سخت گیری داشته باشه خودکشی می کنه . 

مثلا دختره حالا پرده اش تشکیل نشده یا طی ورزش و فعالیت از بین رفت  یاحتی بهش تجاوز شد چون میدو ...

موافقم .....بهت پیشنهاد میکنم بری یه سر به پیج فمینیست اوری دی بزنی تو استوری های قبلیش نکاه کنی متوجه میشی

من انقدر ریپلای دوست دارم😍کاربری دوم سال 96

چطوربعضی ازخانمها اعتمادندارن به طرفشون مهریه بالامیخوان برای پشتوانه!این اشکال نداره؟

طرفم هم میتونه اعتمادنکنه وگواهی بخواد

چیزی که عوض داره گله نداره!

بحث این گواهی و...ازمهریه شروع میشه!

وقتی مبنابربی اعتمادی شکل میگیره آخرش همین میشه!

بایدازخودمون شروع کنیم 

مخالفم  به نظرم هر آدم مذهبی با این مشکل داره چون گرفتن گواهی بکارت از نظر شرعی هم مشکل داره

دقیقا 

دیدن جای خصوصی بدن توسط دکتر،حتی دکتر زن

فقط و فقط برای موارد اضطراری عیبی نداره

مگه بکارت اضطراری هست؟