2777
2789
عنوان

بالاخره از نامزدم جداشدم

486 بازدید | 17 پست

هرچی بهش گفتم حیفه این رابطه رو بااخلاقو رفتارات خراب نکن گوش نمیداد

همش بهم بی توجهی میکرد حتی بهش میگفتم بیا ببینمت نمیومد. درطول روز هیچپیامی نمیداد اصلا انگار نیست انگار من وجود ندارم و دراخر خیلی راحت ازم دل کند... من تلاشمو کردم. 

و الانم تمام تلاشمو میکنم فراموشش کنم. فقط خیلی بعضی وقتا ناراحتم. 😢😢😢

ولش ارزش غصه ندارن اینجور افراد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خدارو شکر کن😌

خودتو دوس داشته باش همیشه.کسی که بخواد ناراحت و آذرده خاطرت کنه،براش اسنپ بگیر ک زودتر بره😊 درم پشتش ببند.

اینو بدون بود و نبود هیشکی برات مهم نباشه،جز پدر و مادر و خونواده تهشم باز همونا برات می مونن♥️ با هر ایرادی بازم دوستت دارن.پس بجای غصه خوردن عاشق خودت و خونوادت باش....

🖤امیدم به اون بالاییه فقط 🖤                                                         ⚜به جز"مرگ" همه چیز دروغه!⚜

دلش گیر ی جا دیگه بوده..ب خودت انرژی منفی نفرست انشاالله ک بعد اون زندگی بهتری داری...اینو همش باخودت تکرار کن...دیگع رفته ناراحتی نداره

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

آفرین که تونستی جدا بشی والا باید تا آخر بسوزی و بسازی شده یک ماه بشین شب و روز گریه کن ولی بهتر که تموم کردی ؛ متنفرم از اینجور آدما منم تو زندگی داشتم ؛ معلوم نیست فازشون چیه خواهشاً اصن بهش فک نکن بهترین کارو کردی