2777
2789
عنوان

آهای خانومایی ک سردرد میگرنی دارین

355 بازدید | 20 پست

بنده ماهها بود ک درگیر سردرد میگرنی شده بودم زندگیم مختل شده بود طوری ک سردردم میشد پشت چشم چپم گوشم و گردنم رو درگیر میکرد.از نور و صدا فراری بودم.دو روز کامل طول میکشید. هزارتا درمون کردم نشد تا اینکه ی روز اومدم بشینم ناهار بخورم یهو دندونم شروع کرد درد گرفتن عمیق انگار از داخل شکست. سه هفته درد عجیب دندونوتحمل کردم دکترم گفت دندون عقلته خراب نیس فقط پوسیده شده تا اینکه کشیدم. بازم اگه دندونم درد نمیگرفت شاید هنوزم متوجه نمیشدم علت سردردامو

از بعد کشیدن تا الان سردردی نگرفتم الحمدلله رب العالمین🙏🙏

خواستم بگم درسته هر دردی توی هرکسی علتهای مختلف میتونه داشته باشه ولی شاید برا شمام از دندون باشه برید دندوناتونو چک کنید

این از تجربه من😊

کاش دردای منم کنده میشد 😕 متاسفانه از قبل اینکه دندون عقل در بیارم دارمش

« شطرنج یه دنیای کامله که از ۶۴ مربع تشکیل شده حس میکنم توش امنیت دارم میتونم کنترلش کنم بهش چیره بشم و قابل پیش بینیه پس اگه لطمه ببینم فقط خودم مقصرم ! » Queens Gambit

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم موقع مریضی یا وقتی سردی جات میخورم خیلی بده به چشم چپم میزنه کسی راهی ندارع؟!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

@رفیق_پاتریک  

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)
چرا عزیزم کافیه تو نت سرچ کنی تمام علائمشو داشتم

ميگرن ي چيز جداست من ميگرن دارم

شما سردرد داشتي فقط

ميگرن منشا ديگه اي داره

ب اصطلاح ك ميگن هر گردي گردو نيست اينم بايد گفت هر سردردي ميگرن نيست

لطفا اگه بالاي ٤٠ سال هستي بهم بگو هر جا ديدي منو يا توي تاپيك اخرم

شواهد بسیاری می تواند پشت یک دندان درد باشد، مثل پوسیدگی، شکستگی دندان، یا درامدن دندان عقل.

اگر چنین شرایطی بدون درمان رها شوند، شخص ممکن است دچار میگران هم شود، یا اغلب یک طرف سرش درد می گیرد که همراه با حالت تهوع، استفراغ و یا حساسیت به صدا و نور می باشد