2777
2789
عنوان

کسی بوده عاشق شوهرش بوده باش از جدا شده

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 39 پست
ببخشید دیشب خوابم برد وگرنه همون دیشب که ناراحتیت بیشتر بود بهت میگفتم.من قبل عروسیم زجرم داد بعد عر ...

ممنون عزیزم. من ادمی نیستم که مشکلاتمو به زبون بیارم همین الان شاید هیچکس فکر نمیکنه که چقد داغونم چون بروز نمیدم ولی حالا که با شما حرف میزنم انگار حالم بهتر میشه ادمه با دین وایمونی نیستم ولی از خدا میخام مشکل زندگی همه حل بشه مشکله منم حل بشه 

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
ممنون عزیزم. من ادمی نیستم که مشکلاتمو به زبون بیارم همین الان شاید هیچکس فکر نمیکنه که چقد داغونم چ ...

منم هیچکس از مشکلاتم خبر نداره،تنها راه نجاتت اگر میخوای باهاش زندگی کنی فراموش کردنه.فکر کن از اون آدم قبلی طلاق گرفتی و با این آدم جدید یه زندگی خوب رو میخوای شروع کنی،وقتی آدم خوبی شده بنظرم لیاقت اینو داره که بهش فرصت بدی.

خوابم میاد همش😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هیچکس از مشکلاتم خبر نداره،تنها راه نجاتت اگر میخوای باهاش زندگی کنی فراموش کردنه.فکر کن از اون ...

ممنونم گلم که انقد وقت گذاشتی🌹ایشالله منم بتونم مثله شما زندگیمو درست کنم🙏

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
قربونت.حتما میتونی،قدرت عشقه❤آرزو می کنم هر چه زودتر راه خودتو پیدا کنی

واقعا ممنونم ازت یعنی میشه خدا هم اون چیزی که من میخامو بهم بده هییییییی

راضی باشید من امضاتون کپی کردم🌹🙏

مشکلی نداره فدات خیلی هم عالی❤️

احساس میکنم اگه خدای نکرده طلاق بگیرین خیلی سخت فراموش میکنید و شما خیلی بیشتر از شوهرتون ضرر میکنید

دقیقا 

منم میخواستم همینو بگم 

اسی جان چند روز از همسرت دور باشی بعدا قدرشومیدونی 

من چندماه با خواستگارم صحبت می‌کردم اونم کاملا رسمی و هیچ وقت اسم کوچیک همو هم نگفتیم بعد که کارمون نشد رسما داشتم دیوونه می‌شدم، چه برسه کسی همسرش باشه و کلی باهاش خاطره داشته باشه و رابطه عاطفی عمیق

@نی_نی_یار_حذف_تاپیک2   لطفا تاپیک منو حذف کنید🙏