خانما من میخام جدا شم ولی میترسم نتونم فراموشش کنم😓تصمیممو گرفتم واقعا اخلاقمون به هم نمیخوره فقط مشکلم اینه که دوسش دارم از افسردگی میترسم
بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند؛مگر یک بیشعور بزرگتر! تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
خوب خودت نیاز به مشاور داری اون که بهتر شده توهم بهش علاقه داری جدا نشو
موندن خیلی اذیتم میکنه میگم یک بار برای همیشه ازش دل بکنم برم تا اینکه باز هم بمونمو عذاب بکشم. انگار فقط طلاق میتونه ارومم کنه بخدا اوه دوستش نداشتم همون ماه اول زندگی ول میکردم میرفتم
بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند؛مگر یک بیشعور بزرگتر! تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
میدونی که بعد جدایی مخصوصا با کسی که عاشقش بودی چه سختیا و چه روزا و شبایی رو باید بگذرونی دیگه ...خ ...
متاسفانه من از همین میترسم که نتونم با موندنمم یه جور دیگه عذاب میکشم
چرا دارو کمک میکنه مشاور خوب کمک میکنه فراموش که نمیشه اما دیگه اون تاثیر منفی ا زیاد روت نداره و فک ...
بخدا اگه میتونستم گذشته رو از حافظه ام پاک کنم حتما میکردم میدونی مشکل من اینه که شوهرم پیش تمام فامیل کوچیکم کرد واقعا نمیتونم براتون تعریف کنم حالم بد میشه
عزیزم سعی کن یه بار برای همیشه ببخشی و گذشته رو کنار بذاری با اینکه میدونم خیلی سخته،عزیزم شما به اخ ...
هیچ وقت اون جوری که باید میبود نبود. خودش فکر میکنه همه کاری برای من کرده و من نمک نشانسم همش همینو میگه.شاید هم درست میگه خیلی عوض شد اخلاقش ولی من واقعا نمیتونم بدیهاشو فراموش کنم خوبیهاشم دیگه به چشمم نمیاد
بخدا اگه میتونستم گذشته رو از حافظه ام پاک کنم حتما میکردم میدونی مشکل من اینه که شوهرم پیش تمام فام ...
منم این مشکلات را دارم کلیپ های دکتر هلاکویی را گوش کن کمک میکنه بعدم اون خودشا کوچیک کرده فکر میکنی همه آدمای دور و اطراف ما خیلی خوشبختن اکثرا یه مشت بدبخت و بیمار و گرفتار که فقط دارن خودشونا زجر میدن که دیگران بگن چه زن خوبی داره یا چه شوهر خوبی داره به خودت کمک کن امشب کلیپهای دکتر هلاکویی گوش کن خوبه
من.هنوزم عاشقم ولی خب تو زندگی فقط عشق کافی نیس، فک کن من از بچگی عاشقش بودمو چن سال د ...
ای کاش منم بتونم به نبودش عادت کنم. بخدا همش میگم کاش به هم نرسیده بودیم😔
منم این مشکلات را دارم کلیپ های دکتر هلاکویی را گوش کن کمک میکنه بعدم اون خودشا کوچیک کرده فکر میکنی ...
ممنون گلم حس میکنم هیچی دیگه حالمو خوب نمیکنه
هیچ وقت اون جوری که باید میبود نبود. خودش فکر میکنه همه کاری برای من کرده و من نمک نشانسم همش همینو ...
عزیزم اکثر مردها همینن،مطمئنم تنها دلیل اینکه به اینجا رسیدی اینکه شوهرتون متوجه اشتباهاتشون نشدن و از دل تون در نیاوردن ،احتمالا وقتی بحث گذشته هم میشه یه جوری برای اشتباهاتشون دلیل میارن
عزیزم اکثر مردها همینن،مطمئنم تنها دلیل اینکه به اینجا رسیدی اینکه شوهرتون متوجه اشتباهاتشون نشدن و ...
گاهی میگه که اره من اون موقع اشتباه کردم ولی هیچوقت جبران نکرده میگم که متاسفانه انقد اشتباهاتش زیاد بوده که حالا دیگه خوبیهاش به چشم من نمیاد من تو یک دقیقه از این رو به اون رو میشم با کوچکترین خطاش انگار دلم دیگه طاقت هیچ اشتباهی رو ازش نداره
احساس میکنم اگه خدای نکرده طلاق بگیرین خیلی سخت فراموش میکنید و شما خیلی بیشتر از شوهرتون ضرر میکنید
بله متوجه ام بخاطر همین اومدم اینجا ببینم واقعا کسی مثله من بوده فراموش کرده باشه😓
عزیزم من درست تو شرایط تو بودم خیلی زجرم دادم خیلی صبوری کردم چون عاشقش بودم اما رفته رفته بهتر شد و من هم با شیاست رفتاراشو بهتر کردم بازم کاراش دلمو میسوزوند و ته هر کاریش بدیهاش یادم میومد و ازش متنفر میشدم.اما با یکی از دوستام صحبت کردم حرفایی بهم زد که همه فکرهای قبل رو گذاشتم کنار،این همون مردیه که من آرزوشو داشتم،تلاش کردم تا بهش رسیدم،همه زندگیمو گذاشتم پس میتونم ببخشمش،بخدا کل ناراحتی های قبلمو گذاشتم کنار و فکر کردم تازه شروع کردم زندگیمو،روز به روز خیر و برکت زندگیمون بیشتر شد مشکلاتمون کمتر،عشق و علاقمون هم بیشتر ،انقد آرامش دارم الان.
ببخشید دیشب خوابم برد وگرنه همون دیشب که ناراحتیت بیشتر بود بهت میگفتم.من قبل عروسیم زجرم داد بعد عروسیمم زجرم داد،دو روز بعد عروسی منو با کتک فرستاد خونه مامانم به خانوادم بی احترامی کرد باز باباش اومد برگشتم،تا دو هفته هر شب با اشک میخوابیدم داد میزد میگفت صداتو ببر دهنتو ببند صدای اشکتو شنیدم خفه ت می کنم.الان که اینا رو میگم دیگه اثری روم نداره چون بخاطر وجود خودم بخشیدمش،تو هم ببخش به احترام وجود خودت ،من و تو هم سنیم کامل درکت می کنم، کم کم زندگیتو قشنگ کن.نذار بقیه خانواده پشت خانوادتون حرف درست کنن،زندگی بعد طلاق اونقدرا سخت هست که سختی فراموش کردن کارهای شوهرت کمتر باشه.فقط یاد بگیر بفکر خودت هم باش
عزیزم من درست تو شرایط تو بودم خیلی زجرم دادم خیلی صبوری کردم چون عاشقش بودم اما رفته رفته بهتر شد و ...
بخدا منم کنار اومدم با گذشته چون واقعا دوستش دارم و خیلی خودشو تغییر داد اما حالا سره کدچکترین مسئله انگار باز تک تکه کارهاش نیاد جلو چشمم نمیتونم دیگه تحملش کنم بخدا قسم اون لحظه اونقد عشصبانیم که اگه دسته من باشه بدون کوچکترین تردیدی زندگی رو تموم میکنم خیلی دارم اذیت میشم خیلی دست خودم نیست غرورمو شکسته پیشه کله فامیل ای کاش میتونستم برگردم عقب وانتخابش نکنم😔