2777
2789

خانما من میخام جدا شم ولی میترسم نتونم فراموشش کنم😓تصمیممو گرفتم واقعا اخلاقمون به هم نمیخوره فقط مشکلم اینه که دوسش دارم از افسردگی میترسم

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄

نمیشه سعی کنید اخلاقاتونو جور کنید؟ توی روابط همیشه یک طرف باید بیشتر کوتاه بیاد

ینی ب اخر خط رسیدین؟

امام علی(ع) فرمودند: خداوند اجابتش را در دعاها پنهان داشته، پس هرگز هیچ دعایی را کوچک مشمارید.💙😇 یه حاجت خیلی بزرگ دارم، اگه امضامو خوندی لطفا برام دعا کن😍💜 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم♥️🌹       اجرتون با امیرالمونین (ع)😊💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی دوستش داری چرا طلاق دلیل دوست داشتنت چیه؟

از بچگی عاشق بودم ولی واقعا دیگه نمیتونم باهاش ادامه بدم بعد از هفت سال میخام جدا شم ازش

بیشعورها میتوانند دیگران را سرکوب کنن، اما کسی نمیتوناند انهاراسرکوب کند‌؛مگر یک بیشعور بزرگتر!   تو قم کرونا و زلزله میاد کاربری من میترکه🙄نزنین عاقا نترکونینم فک کنید خارمادره خودتونم😄
نمیشه سعی کنید اخلاقاتونو جور کنید؟ توی روابط همیشه یک طرف باید بیشتر کوتاه بیاد ینی ب اخر خط رس ...

برای من بله 😔

نظر شوهرت چیه؟ چند ساله ازدواج کردین؟ چند سالتونه هر دو؟

اون هم میگه حرفی نداره حدودا هفت سال من25شوهرم34

اینکه تناقض داره وقتی دوستش داری حتما اخلاقش پسندتون هست دیگه 

اوایل ازدواجمون با اینکه اون هم ادعای دوست داشتن میکرد خیلی خیلی اذیتم کرد چند سالی بود زندگیمون خوب بودولی رفته رفته همه ی بدهاش همیشه تو ذهنم میومد من سنی نداشتم ولی هرچی بزرگتر شدم انگار گذشته هی بیشترو بیشتر اذیتم میکرد حالا از کوچکترین کار اشتباهی که میکنه کوه میسازم وتک تکه بدهایی که بهم کرده میاد جلو چشمم😞دست خودم نیست انگار دیگه به ته خط رسیدم. 

برای طلاق زوده چون دوستش داری برو یه زوج درمان خوب 

فکر نمیکنم هیچی بتونه گذشته از یادم ببره 

اوایل ازدواجمون با اینکه اون هم ادعای دوست داشتن میکرد خیلی خیلی اذیتم کرد چند سالی بود زندگیمون خوب ...

خوب خودت نیاز به مشاور داری اون که بهتر شده توهم بهش علاقه داری جدا نشو 

اوایل ازدواجمون با اینکه اون هم ادعای دوست داشتن میکرد خیلی خیلی اذیتم کرد چند سالی بود زندگیمون خوب ...

عزیزم سعی کن یه بار برای همیشه ببخشی و گذشته رو کنار بذاری با اینکه میدونم خیلی سخته،عزیزم شما به اخر خط نرسیدی فقط خیلی از دستش ناراحتی و طرف از دل تون در نیاورده