2777
2789
عنوان

شرایط این دخترو قبول می کنید

209 بازدید | 36 پست

اگه یه دختر بگه من میخوام درس بخونم حالا ارشد دکترا بگیره ه،یا لیسانس ارشد یا هر چیزی 

قبول می کنید که بره شهر دیگه برای درس دو روز و باهاش ازدواج کنید؟! 

یا نه

طرفدار حق و عقلانیت💙 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اره

ولی دختره تو شهر خودش چرا نمیخونه

وقتی تاپیک میزنم،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بستگی به طرز فکر پسره داره همه یک فکر نیستن

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
من خانمم ولی اگر مرد بودم نه 😁

منم گفتم هی میگن نه

میگم چرا؟ میگه معلوم نیست شهر دیگه چکار میکنه! 

دلم میخواد بگم همون غلطی رو میکنم بعدا که قبلا هم میکردم:) 

از این‌ش لجم میاد

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خب برا درس داره میره، مشکلی تو این مورد نمیبینم

مردا میگن نه. 

اینا هم بهم گفتن‌:

معلوم نی شهر دیگه چکار میکنه. 

اولویت زن باید خانواده باشه نه کارای خودش

طرفدار حق و عقلانیت💙 

بستگی به شرایط پسر داره

خب مثلا من گفتم تو تا الان هم مثلا کلا تنها بودی، چی میشه دو روز مثلا من نباشم. چیزی نمیشه که. گفتن نه! نمیشه اعتماد کرد! 

طرفدار حق و عقلانیت💙