2777
2789
عنوان

همین امشب به همتون نیاز دارم

128 بازدید | 28 پست

مامان بابام راضی نمیشن با کسی که دوشس دارم نامزد کنم منو اون 2 ساله باهمیم انقد دست دست کردن خسته شدیم  

برا گره مشکلمون میشه یه صلوات بفرستین؟   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من صلوات فرستادم 

ولی اگه دیدی واقعا هیچ جوره نمیذارن اصرار نکن 

وقتی از ته دل راضی نیستن ی جای کار میلنگه لابد 

من خودم هر جا دیدم راضی نبودن و کار خودمو کردم اخرش چوبشو خوردم 

☆You Have To Stay

من صلوات فرستادم  ولی اگه دیدی واقعا هیچ جوره نمیذارن اصرار نکن  وقتی از ته دل راضی نیست ...

اره.. ولی دوس دارم یبار با انتخاب خودم کارمو بکنم.... میگن به هم نمی خورین دو تا ادم متفاوت... ولی ما دو تا خیلی بهم احترام میزاریم و همو می فهمیم

اره.. ولی دوس دارم یبار با انتخاب خودم کارمو بکنم.... میگن به هم نمی خورین دو تا ادم متفاوت... ولی م ...

ببخشید واقعا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی طرف تو عقد ۱۸۰ درجه عوض میشه 

اونا ک بدتو نمیخوان 

کم کمش دو تا پیرهن بیشتر از پاره کردن 

واقعا عاقبت بخیریتو میخوان 

☆You Have To Stay

ببخشید واقعا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی طرف تو عقد ۱۸۰ درجه عوض میشه  اونا ک بدتو نمیخوان&nb ...

نه اشکال نداره انتقاد پذیرم... همین خواهرم شوهرشو نمی پسندیدن... الان انقد با هم عالین... تو فامیلامون همینطور

ببخشید واقعا نمیخوام ته دلتو خالی کنم ولی طرف تو عقد ۱۸۰ درجه عوض میشه  اونا ک بدتو نمیخوان&nb ...

عوضش شوهر اون یکی خواهرمو خودشون انتخاب کردن...گند زده  شده به  زندگی طرف

نه اشکال نداره انتقاد پذیرم... همین خواهرم شوهرشو نمی پسندیدن... الان انقد با هم عالین... تو فامیلام ...

میفهمم ی چیزایی میبینن ک ما نمیبینیم 

شما هم از خدا بخواه اون چیزی که به صلاحته رقم بخوره 😚

☆You Have To Stay