2777
2789
عنوان

خیلیی تنبل و بی حوصله شدم

187 بازدید | 27 پست

امسال کنکور دارم و حال و حوصله هیچی رو ندارم. برا آینده م خیلی برنامه های مهمی دارم ولی تا لنگه ظهر میخابم و تا شب هیچ کاری نمیکنم نه دلم به درس میره و ن از زبان که خیلییی دوستش دارم. 

نمیدونم چه مرگمه.  یک ماه سفت میگیرم خوب میرم جلو یه ماه دیگه خیلی خپل و بی حوصله میشم. نمی دونم افسردگی دارم یا نه. وقتی با پرنده م خونه تنها میشم خیلیی دعواش میکنم و اذیتش میکنم ( این و ر و اونور) بعدش خیلی پشیمون میشم. احساس تنهایی زیاد از حد دارم دلم یه همراه میخواد. باهم درس مشترک و زبان بخونیم. با خودم میگم اینجوری تو هم اشتیاقات واسه خوندن بیشتر میشه ولی امان از تنهایی. تو این اوضاح جایی نمیرم دوستی هم ندارم که باهاش برم بیرون. نمیدونم به قارچ تبدیل شدم یان.راهنمایی کنید ممنون میشم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا چی بگم، من همسن شما بودم رو زمین بند نبودم، الان بخاطر کرونا تا حدی طبیعیه بی حوصلگی ولی نذار روت سوار شه حیفه جوونیته که بیهوده بگذره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
خودمم زور میکنم بخونم نمیشه از خودم خوشم نمیاد بعضیا واسه هدفشون جونشون میدن من چی 

یا میتونی از ساعت کم شروع کنی و بخونی مثلا ۱ هفته یا ۲ هفته روزی ۲ ساعت بخون ... بعد ساعت مطالعه ت رو بالا ببر اما آروم آروم  و کم کم

دلبر ناب دلم