2777
2789
عنوان

ی خاطره تلخ از بچگیم این بود که..

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست
اصلا ربطی ب این نداره بعدم ۱۰ سال پیش عین الان نبود ک من از فرق گذاشتن ناراحتومیشدم

درکت میکنم ولی سعی کن برات مهم نباشه. 

خاهرت چ فرقی با تو داشت مگه؟ 

شاید مامانو باباتم فقط ب یکی از بچه هاش عیدی میدادن

میدونم میگم مامانت باید جدا میزاشت تو پاکت میگفت چون خواهرت گرفته عیدی.اینم واسه تو

ننیدونم ولی اونا جلو چشم من مباوردن حتی اگ مامانم میدادم باز عین برا اون نمیشد

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ننیدونم ولی اونا جلو چشم من مباوردن حتی اگ مامانم میدادم باز عین برا اون نمیشد

کارشون بد بوده دیگه.ولی لااقل موقع شمردن عیدیاتون مبلغش یکی میشد شاید انقدر واست ناراحت کننده نمیشد

زیاد بودین همون 5 تا رو هم خریده بوده خیلی هنر کرده بوده 

خب کاش اون پنج تارم نمیخریده،اصلا خوب نیست فرق گذاشتن بین بچه ها،اونم به پنج نفر بخری فقط برا یکی پولت کم باشه،بعدم عمه ی بابام بچه نداشت خرج حج و مراسم و همه چیشو بابای من داده بود.

منم خواهرم تعریف میکنه،که عمه ی پدرم از مکه اومده بوده،برا همه کادو خریده بود به جز خواهرم،لازم به ذ ...

دقیقا حسی ک من دارم

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
کارشون بد بوده دیگه.ولی لااقل موقع شمردن عیدیاتون مبلغش یکی میشد شاید انقدر واست ناراحت کننده نمیشد

بابام هرسالدعیدی هارو میزاشت بانک همیشه پولای اون بیشتر بود من انقد ناراحت میشدم