خواهرم ی سال از من بزرگ تره من بچه اخرم هرسال وقتی بچه بودیم عموم ۱۰ هزارتومن نیزاش توپاکت با ی شیرینی عیدی میاورد برا خواهرم حتی نشد یکبار ی ۵۰۰ تومنی پاره ب من بده همیشه وقتی عیدی هامونو میشماردیم من بواشکی گریه میکردم از عیدا متنفر بودم حداقل یواشکی ام بهش نمبدادن جلوی چشم من میدادن هر سال شب ۴شنبه سوری میاوردن عیدیشو ارزوم بود ی سالم ب من بدن هرسال عیدم با گریه میگذشت کلا ۶ ۷ سالم بود ولی برام خیلی تلخ بود
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
هرسال بابام عیدی میداد ولی وقتی دست پسر عموم پاکتو میدیدم دلم ضعف میرف
کدخدایی که گمانگرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بینوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
عموت فقط میخواسته عیدی ای که مادرت اینا به بچش میدن بازپرداخت کنه که زیر منت نباشه.وگرنه اگر از روی ...
نه نذر کرده بود بچش پسر بشه ب خواهر تا ۷ سالگی پسرش عیدی بده
منم خواهرم تعریف میکنه،که عمه ی پدرم از مکه اومده بوده،برا همه کادو خریده بود به جز خواهرم،لازم به ذکر که من ۶ تا خواهر و برادر دارم.من که بدنیا نیومده بودم ،ولی میگفت به هر چنج تا خریده بود جز من😖😖آبجیمم میگه الان برا مرده ها دعا بخونم برا اون نمیخونم🤦♀️🤦♀️
خیلی تلخه ولی این درس مخصوصی بوده برات که لازم بوده ..همه ی اتفاقات ُ روح برنامه ریزی میکنه ،تو از این اتفاق متوجه شدی که نباید فرق گذاشت ..
دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃، عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮 ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza ـ
اصلا ربطی ب این نداره بعدم ۱۰ سال پیش عین الان نبود ک من از فرق گذاشتن ناراحتومیشدم