2777
2789
عنوان

ی خاطره تلخ از بچگیم این بود که..

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست
مامانت باید یه چیزی میزاشت تو پاکت بهت میداد

هرسال بابام عیدی میداد ولی وقتی دست پسر عموم پاکتو میدیدم دلم ضعف میرف

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عموت فقط میخواسته عیدی ای که مادرت اینا به بچش میدن بازپرداخت کنه که زیر منت نباشه.وگرنه اگر از روی ...

نه نذر کرده بود بچش پسر بشه ب خواهر تا ۷ سالگی پسرش عیدی بده 

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

منم خواهرم تعریف میکنه،که عمه ی پدرم از مکه اومده بوده،برا همه کادو خریده بود به جز خواهرم،لازم به ذکر که من ۶ تا خواهر و برادر دارم.من که بدنیا نیومده بودم ،ولی میگفت به هر چنج تا خریده بود جز من😖😖آبجیمم میگه الان برا مرده ها دعا بخونم برا اون نمیخونم🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی تلخه ولی این درس مخصوصی بوده برات که لازم بوده ..همه ی اتفاقات ُ روح برنامه ریزی میکنه ،تو از این اتفاق متوجه شدی که نباید فرق گذاشت ..

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ
حالا 10 تومن ب چ دردت میخورد

اصلا ربطی ب این نداره بعدم ۱۰ سال پیش عین الان نبود ک من از فرق گذاشتن ناراحتومیشدم

خب دوتا پنجی میداد 😕

میگم که.اگر از روی محبت بود دلش بچه دومی رو هم مبخواست.فقط رفع تکلیف بوده.نه محبت.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
نه نذر کرده بود بچش پسر بشه ب خواهر تا ۷ سالگی پسرش عیدی بده 

چه نذری بود آخه😐دیدی گفتم رفع تکلیف بوده؟ این ادای نذر که هر سال همراه با دل شکستن بوده😕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
زیاد بودین همون 5 تا رو هم خریده بوده خیلی هنر کرده بوده 

حداقل ۴ تا میخرید یعنی بدترین کار ممکن اینه که این بلارو فقط سر یه نفر بیاری اگر برای ۲تاشون نمیاورد انقدر عقده نمیشده

اللهم صَل علي محمد وآل محمد