2777
2789
عنوان

ی خاطره تلخ از بچگیم این بود که..

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 58 پست
والا دیدیم یه مقداری به بچه بزرگ تر بیشتر بدن اونم کمممم ولی نشنیدیم به کوچیکه اصلا ندن

دیگ اینا عجیب غریب بودن

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕
پدر مادرت متوجه نبودن که برات جبرات کنن؟؟ عموت چه رابطه ای با خواهرت داشت که اینجوری میکرد؟ شاید برا ...

ن بابا پسر عموم خیلی کوجیگ بود زن‌عموم گفته بود ی پسر بیارم هرسال عیدی میدن بهت بخاطر اون

کدخدایی که گمان‌گرده خدای ده ماست🙃 کدخدا نیست بلای ده ماست 😔خانه اش در ده ما نیست جدای ده ماست😔 بی‌نوا بی خبر از حال و هوای ده ماست😕 کد خدا دیر زمانیست که دیوانه شداست😶 از زمانی که به دیدار خدا رفته و  در خانه شده است 👳خانه را دیده خدارا نه ولی با همه بیگانه شده است🕵 غافل از انکه خدا در همه جای ده ماست👆 بینوا بیخبر از حال و هوای ده ماست🏕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اخه نمیتونم درک کنم گه ی بچه شش ساله چ خصومتی داشتن ک دلشو بشکنن واقعا ک

منم‌نمیدونم‌هنوزم نمیدونم هرسال چهارشنبه سوری‌میاوردن

اها پسر باشه ک اونم ی گاوی مثل باباش دربیاد ی وقتم تخت پادشاهیشون خالی نمونه

فکر میکنن ریده پسر براشون

من بچه بودم عموم ی جعبه سیب یا پرتقال خریده بود طوله های خودش خورده بودم منم قاطی بچه هاس با کمربند زد.ــهیچی دیگه مادر بزرگم شلوارشو پرچم کرد از خونه انداخت بیرون😁

نه نذر کرده بود بچش پسر بشه ب خواهر تا ۷ سالگی پسرش عیدی بده 

خب شعورش از همین‌نذر معلوم شد

دیگه کلا ازش امید ببر😑

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***

خوبه تو عموت بوده و برای عیدی 

من مامامم بچگیم‌اعتماد به نفسمو اورد روی صفر هیچ وقت یادم نمیره چه حرفایی که جلوی جمع به من میزد وقتی که بچه های فایمیل دعوامون میشد همیشه منو کتک میزد و منو مقصر میکرد در صورتی که بقبه ی بچه ها ماماناشون طرفداری میکردن و اون ها هم باز منو کتک میزدن 

دلم شکست 

هبچ وقت یادم نمیره😥😥 

خوبه تو عموت بوده و برای عیدی  من مامامم بچگیم‌اعتماد به نفسمو اورد روی صفر هیچ وقت یادم نمیره ...

مامانم منم از این اخلاقا برا من و خواهرگ داشت 

اخه این چه نذریه که همراه دل شکستن بوده اونم بچه کوچولو حداقل برای شادی دل تو یه روسری یا پونصد یا هزار تومنم به تو میداد هم عموت خ بی شعور بوده هم زن عموت میگیم مردا نمیفهمن از این جور مسایل ولی زن عموت شعور داشت برای تو هم عیدی میداد

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
منم‌نمیدونم‌هنوزم نمیدونم هرسال چهارشنبه سوری‌میاوردن

بیخیال

من ی اخلاقی دارم

ولی خیلی این اخلاق خودمو دوست دارم

اینکه تا جاییی ک بتونم از خودم دفاع میکنم این در صورتیکه که ناراحت بشم

ولی اگه خیلبییییییی ناراحت بشم فقطططط سکوت میکنم و میسپارم ب اون بالایی

اینجوز موقع ها ن نفرین میکنم ن خودمو بیشتر از این اذیت میکنم فقط ی جمله میگم

میگم خداجون منکه نمیبخشم میسپارمش ب خودت

چنان ارامشی میده ب ادم این جمله💚

ک حکم اینو داره ک ی بچه دبستانی باباشو بیاره مدرسه و دوسشتو دعوا کنه😅

و تمام