یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من فکر میکنم مهاجرت پر از غمه و هیچکس ازش راضی نباشه
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
نه تنها پشیمون نیستن که در تلاش برای بردن بقیه اعضای خانوادشون هستند 🤦
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
باور کن اونجا هم بهشت نیست سختی خودشو داره با فرهنگ متفاوت،، دوستم رفته ایتالیا تحصیلی میگه تو دانشگاه اعتماد به نفسم کم شده از بس کارای عملی اونا بهتره و من نمیتونم بپای اونا برم حس بدی پیدا کرده در صورتیکه اینجا شاگرد زرنگ و مثبت بود اما حسش خوب نیست
بعضی از فامیلامون فقط میان ایران ویلاوخونه میخرن و برمیگردن اروپا
خب اگه پشیمونی داشت با سرمایه ای که باخودشون آورده بودن میتونستن همینجا پادشاهی کنن ولی ی زندگی معمولی وکارمعمولی تو اروپا رو به زندگی لاکچری تو ایران ترجیح دادن