2777
2789
عنوان

شما باشین چیکار میکنین؟

65 بازدید | 13 پست

همسرم امروز رفت بیرون برگشتنی گفت ی خانومه بهم گفته پسرم بیا این ماشینو جا ب جا کن رفتم دیدم دخترش همسن تو بوده پشت فرمون جا به جاش کردم منم گفتم خرن ک رانندگی بلد نیستن تو این شلوغی ماشین میارن بیرون .خیلی بهم حرف زد فکر کرد غیرتی شدم گفتم ب مرگ دخترم اصلا بهم برنخورده بدبخت کمک خواسته ولی بهم گفت تو املی و دهاتی بدبختی زور بهت داره میدونم.بعد تند تند عمدا میگفت وای خدا چقد ازم تشکر کردن چقدم خوشگل بودم.میدونم تا سه روز ادامش میده تورو خدا بگین چکار کنم؟عمدا جلوم از زنا تعریف میکنه .چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما گفتی خرن؟؟؟؟ عجب آخه خواهر من خر؟؟؟

در مورد شوهرتونم فقط سر زن و مرد نیست بعضیا بفهمن حساسی بیچاره شدی شما فقط نشون بده حساسیت نداری . مثلا جاش میگفتی عهههه دستت درد نکنه کمکشون کردی باور کن ببینه تو اوکیی خودشم ول میکنه

شما گفتی خرن؟؟؟؟ عجب آخه خواهر من خر؟؟؟ در مورد شوهرتونم فقط سر زن و مرد نیست بعضیا بفهمن حساسی بیچ ...

دقیقا .بدبختی من دست خودم نیست اسم هر زنی رو بیاره دست و پام سر میشه.ولی خداگواهه واسه این مورد واقعا گناه داشتن 

دقیقا .بدبختی من دست خودم نیست اسم هر زنی رو بیاره دست و پام سر میشه.ولی خداگواهه واسه این مورد واقع ...

می دونم عزیزم یا شما از اول حساس بودی یا ایشون شما رو حساس کرده ولی نباش باور کن خودت اذیت میشی

می دونم عزیزم یا شما از اول حساس بودی یا ایشون شما رو حساس کرده ولی نباش باور کن خودت اذیت میشی

چیکار کنم ؟میشه راهنماییم کنین؟تو خیابون خیلی سرش میچرخه؟ولی اهل خیانت نیست

چیکار کنم ؟میشه راهنماییم کنین؟تو خیابون خیلی سرش میچرخه؟ولی اهل خیانت نیست

شما مطمئنی حساس نیستی؟؟

مثلا هر نگاهی حتی بی منظورو بد برداشت نمی کنی؟؟ 

(منظورم خدای نکرده مریض نیستا بالاخره همه ی ما تو زندگی حساس میشیم)

مثلا نگاهشون شبیه نگاه زن به زن باشه؟؟

شما از کی اینجوری شدی؟؟

ایشون کار خاصی کرده؟؟

شما مطمئنی حساس نیستی؟؟ مثلا هر نگاهی حتی بی منظورو بد برداشت نمی کنی؟؟  (منظورم خدای نکرده م ...

بله درسته خودش حساسم کرده ،والا ۳ ساله ازدواج کردم کوچیکترین چیزی رو ازش ندیدم ولی جرءت ندارم کوچکترین واکنشی نشون بدم تا سه روز مثل سگ باهام رفتار میکنه .البته اینم بگم اوایل ازدواج اون ب من میگفت سرت میچرخه که الان من رو نگاش حساس شدم،حتی تو تلویزیون راجبع کسی هیزی کنه بدمومیا چون خودم راحبع خوشتیپی هیچ مردی هیچی نمیگم.باید رو خودم کار کنم.فقط نمیدونم چطور

بله درسته خودش حساسم کرده ،والا ۳ ساله ازدواج کردم کوچیکترین چیزی رو ازش ندیدم ولی جرءت ندارم کوچکتر ...

اون از اول این شکلی بود؟؟؟

شاید دارین مقابل به مثل میکنین شایدم فکر میکنین چون رو این موضوع حساس بود یا واکنش بدی نشون می داد خودشم خرده شیشه داره در هر حال اینکه راجع به خوشتیپی مردا اظهار نظر نمیکنی عجیب نیست چون خب خانما اکثرا دیگه با آرایش و بعد کلی خوشگلن😅 عحیبم نیست بالاخره ظریف تر از مردان شمام که هیچی ازش ندیدی فک نمیکنی اگه نیخواست تا الان خیانت کرده بود؟؟ 

اون از اول این شکلی بود؟؟؟ شاید دارین مقابل به مثل میکنین شایدم فکر میکنین چون رو این موضوع حساس بو ...

بله اگه میخواست حتما خیانت میکرد.ولی خودش باعث شده.شایدم مال علاقمه بهش .ولی واقعا وقتی اینجوری میگم بهش کوچکترین حرکتی غیر تاییدش انجام بدم تو این موضوعا بهم میریزه شاید به این دلیله کاری انجام نمیده من اینجوری میگم ناراحت میشه .نمیدونم چطور تصمیم بگیرم دیگه وهکنش نشون ندم؟چطور عادی باشم؟

بله اگه میخواست حتما خیانت میکرد.ولی خودش باعث شده.شایدم مال علاقمه بهش .ولی واقعا وقتی اینجوری میگم ...

آره احتنال زیاد خب بهش برمیخوره باخودش میگه شما بهش اعتماد ندارین و عصبی میشه

با تمرین میشه