راستی سلین تایپیک رو دیدم یادم آمد منم چشایی بویایی نداشتم تا چندروز الانم بویایی کمی ضعیفه بیشتر موقع بلند شدن از خواب وقرقره کن تونستی از بینی ات نوبت به نوبت یه طرفو بگیر یه نفس ملایم بکش تو بینی ات سرتو آروم بتلاببر بعد میبینی خلط میاد بیرون این ورای همه اونا که گفتم بهبودی میده، سوزش ناچیز داره اما سوسول نباش انجام بده از همین امروز، گلوتم با شال نخی شل ببند خوددو خفه نکنیا اااا 😂که گرم بمونه
عزیزم اصلا ستیی اسکن خیلی خطرناک تر از کروناع برای یه سرماخوردگی سیتی نمی خواد یکی از اشنامون پیش دک ...
با یکبار رفتن اتفاقی نمیفته، من رفتم یه آقا بود سن دار میوفتم هفته ای یکبار میام اسکن میدم درگیر نباشه 😐بله مضره اما یکبار مانع نداره ناچاریم وگرنه ریه بره درگیر شه وندانیم جتی چند درصد درگیره جلوشو نمیشه گرفت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.