2777
2789
عنوان

بچه ها ۵روزه انگارسرماخوردم.. ولی ..

793 بازدید | 46 پست

حس بویایی وچشایی هم سرجاشه.. یعنی ازبین نرفته..

بنظرتون سرماخوردم یا کروناس؟؟؟

کیا خوب شدن.. چ کارایی کردین... چ چیزایی خوردین؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های منم یکی دوروز آبریزش خفیف داشتند وخداراشکر خوب شدند منم ۲روز گلوم میسوخت احتمالا ویروسه

سلام!حال همه‌ی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بی‌سبب می‌گويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی می‌گذرم که نه زانویِ آهویِ بی‌جفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بی‌درمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمی‌دانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازه‌ی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديده‌ام خانه‌ئی خريده‌ام بی‌پرده، بی‌پنجره، بی‌در، بی‌ديوار … هی بخند!بی‌پرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچه‌ی ما می‌گذردباد بوی نامهای کسان من می‌دهديادت می‌آيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ری‌را جان نامه‌ام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت می‌نويسم حال همه‌ی ما خوب است اما تو باور نکن           
بچه های منم یکی دوروز آبریزش خفیف داشتند وخداراشکر خوب شدند منم ۲روز گلوم میسوخت احتمالا ویروسه

دقیقا واسه منم از بچه هام شروع شد...

خداروشکر اونا بهترن..

احتمالا سرما خوردی.سوپ و ابمیوه اینا زیاد بخور.همه چی ک کرونا نیس

خداکنه عزیزم... اطرافیانتون کسی بوده چشایی و بویاییش ازبین نرفته باشه ولی کرونا گرفته باشه؟؟

خدا کنه سرماخوردگی باشه.روزی چند بار آویشن دم کن بخور.من متوحه نمیشم مگه قبلا تو این فصلای سرد سرما نمیخوردیم که الان کوچکترین علامتو کرونا میبینیم؟

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷
خدا کنه سرماخوردگی باشه.روزی چند بار آویشن دم کن بخور.من متوحه نمیشم مگه قبلا تو این فصلای سرد سرما ...

اره والا... ولی همش میترسم میگم نکنه. پیشرفت کنه تو ریه ام ولی خودم دیر بفهمم

خداکنه عزیزم... اطرافیانتون کسی بوده چشایی و بویاییش ازبین نرفته باشه ولی کرونا گرفته باشه؟؟

نه دوتاشونم حس بویایی نداشتن و بدن  درد شدید داشتن .فقط روزی چند بار اب نمک قرقره کن خیلیییی عالیه

وا یعنی چی برو تست خون برا کرونا بده و اصرار کن سیتی اسکن هم بنویسه، من وهمسرم مثل شما بودیم دیدیم بله کروناست، بقول خواهرم الان سرماخوردگی حساب نکنید فقط کروناست، زودتر برو اقدام کن نترس ترسش بدتره مال شما اگرم باشه که انشاءالله نباشه خفیفه اونجاییکه مردن دور از جون شما ومنو همه همگی آسون گرفتن وایسادن خوب شه، اما بهت تأکید میکمم5اصلا نترس گلم، اگر بود، اینایی رو که میگم انجام بده، سرفه داشتی به دمر بخواب خلطات خارج شه، کند دم کن یه قاشق چایخوری بعد بخور برا ریه خوبه، شربت ایموژن تقویت کننده بدن و یه هست هم ایرانی هم خارجی داره خارجی‌اش باز بهتره، هر روز 2 قاشق یا 1 قاشق پر بخور، ویتامین سی و دی به ترتیب هر روز وهفته ای یک دونه بخور، بدنتو گرماااا بده چون این ویروس سرما دوسته تو خونت ماسک بزن حتی موقع خواب، اینم که میگم الان همم تجویز طب سنتی هم پزشک‌ها تا میتونی خودتو بپوشون چندتا لباس یا پتو بنداز روت تعریق باعث میشه از طریق پوست سموم وبیماری دفع و فوری خوب شه، مسکن بخور اگر درد داری، من سردرد خفیف داشتم سه روز وبدن درد برا هرکس فرق داره گلوم چرک کرد آموکسی کلاو داد، بخور کندر بگیر، برا خارج شدن خلط وسلامتی ریه قرص جوشان استیل سستئ