یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم اصلا ستیی اسکن خیلی خطرناک تر از کروناع برای یه سرماخوردگی سیتی نمی خواد یکی از اشنامون پیش دکتر کار میکنه گفته بعد کرونا چه فاجعه پیش بیاد بیشتر کسانی رفتن سیتی خدا نکرده به سرطان مبتلا میشه همش اشعه خطرناک میگه اشعه برای کرونا عکس میگیرند خیلی زیاده
ببخشید نصفه ارسال شد قرص جوشان استیل سیستین بخور روزی یکدانه شب به ما داد، دارم میگم اگر خدایی نامرده مبتلای انجام بدی برا همه اینها مفیده میگم، اسفند ملایم دود کن وتهویه طی روز چندبار 15 دقیقه انجام بده، ریشه شیرین بیان ومریم گلی و وفا و واویشن دم کن هر روز بخور اینو اخبار کانال 3 طب سنتی وهمه جا و بهداشت تایید کرد شک نکن ولله گفتن میگم که خوب شی که زمان گذاشتم، ظرفتو از دیگران سوا کن، قرص هولوکاست برا ریه وباز شدن ریه میده که نفس تنگی اگر داشتی بخور نگرانم نباش ترسش بدتره من وهمسرم مراعات کردیم یکماه ونیم کاملا که ناقلم نباشیم بعد باز برو تست خون وانتی بادی بده، چرب نخور شیرینم نخور سوپ آش غذاهای گرم کننده بخور، تو چایین زنجبی دارچین بریز حالا یا باهم یا جدا فرق نداره، میوه مصرف کن خصوصا لیمو پرتقال، گوشتت هم گوسفندی بگیر که طبعش گرمه، (((فقط وفقطط دوستان هرکسی حس کرد یکم مشکوکه اصلا تاخیررر نندازید عامل شدت خدایی نکرده مرگ اقدام دیره بخوای اینکه سرماخوردگی هست یا خوب میشن با جونتون بازی نکنید فقط برید سریع دکتر))) آویشن بریز تو چاییت دم شه تاشب بخور همش خیره، الهی بحق فاطمه زهرااااااس کسی وشما وماها مبتلا نباشیم، بازم میگم نترس من عین خیالم نبود تازه دوتا دخترانم مراعات کردم نگرفتن، تهوع تب هم مال بعضیا داره پس برو همین امروز دکتر، بخدا من خیلی رعایت کردم خونه بودم اما گرفتم واحتمالا نود درصد از همسرم که بالاخره میرن سرکار، موفق باشی ونترس هیچی نیست تمام شدت یافته ها دیرررر رفتن دکتر دیر نرید دکتر تورو خداااا🌹
اره عزیزم کندر دم کن بخور، حتی ماها وخانواده ام گذاشتیم رو اپن خالی میجویم چون برا تقویت مغز خوبه درین دوران، نترس فقط، انقد زود وچرت وراحت برا من گذشت فقط همسرم هم چند روز نک سرفه داشت اونم به اصرار من رفتیم دکتر دیر رفته بود ده درصد ریه اش درگیر بود، واینکه کارهای زیاد وسنگین نکنید جسمی بدن تا چندماه زود افت میکنه وخسته میشه، مراعات جسمت و کن استراحت تت استراحت تت استراحتتتت اول از همه دکترام گفتن مهمتره هی کار نکن نفس نفس بیفتی.
نه نداد چیزی، دیفن هیدرامین یا اکسپکستورانت داد برا شبها سرفه اذیت نکنه هر هشت ساعت، همین توکل بخدا کن نترس برو راحت دکتر و قوی برگرد، برای افسردگي یا ضعف جسمانیت آمپول نوروبیون بزن ویتامینه حتی میتونی هر زمان حس ضعف داشتی در روزهای غیر بیماریم بخری بدی بزنن، من خواهرام میزنن خودمم همسرم میزنیم ایرانی اش هم خوبه،