2777
2789

ب نظر من همه چی برمی‌گرده ب رفتار عروس 

عروس خوب باشه از دختر آدم هم نزدیکتر میشه

اما متاسفانه کلمه مادر شوهر در کشور ما خیلی برداشت منفی ازش میشه

ب نظر من ب هر کسی احترام بذارید در مقابل احترام میبینی 

پس خواهشاً وقتی میخواید ازدواج کنید از همون اول ب این فکر نکنید ک چطوری رفتار کنم چطوری با خانواده همسرم سر سنگین رفتار کنم 

همه شما هم مادرشوهر میشوید هم خواهر شوهر پس با خانواده همسر خوب باشید تا در آینده عروستون هم با شما خوب باشد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما یا خواهر شوهری  یا مجردی یا مادرشوهرت مردع  وگرنه هیچوقت مادرشوهر خوب نداریم  ...

مادر خودتونم هم واجد همین ویژگی هاست؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

اتفاقا همه چی برمیگرده به مادرشوهر و خانواده شوهر اون یدونه عروس باید بیاد توی ی خانواده نه که ی خانواده برن واسه یه عروس! 

پس معلومه ک خانواده شوهر همه چیز بستگی ب اونا دلره

خانواده همسرم خوبن 

مادرم با زنداداشام خوبه و با هم کاملا رسمی و محترمانه رفتار میکنن 

هدف درامد 800 میلیون در ماه                                                                                

احتمالا یا ازدواج نکردی هنوز یا خانواده شوهرت خوبن این نسخه رو برا همه نپیچ والا ما احترام گذاشتیم ه ...

برای منم پیش اومده احترام گذاشتم بی احترامی دیدم کم محلی دیدم اما دست از احترام گذاشتن بر نداشتم الان خدارو شکر همه چی خوبه چون خودشون متوجه شدن ک من عروس بدی نیستم 

همه اینجوری نیستن و محبت رو با محبت جواب نمیدن  همه هم خواهرشوهر و مادر شوهر نمی‌شن😂از جمله خ ...

من بشم بخدا عذابش نمیدم نمیخام دردایی ک من کشیدم اونم بکشه 

مادرشوهرم شوهرم میخاد بیا پیشم کریه میکنع ک نرو تنهام نزار اخرسرم نمیاد من مجبورم برم