2777
2789
عنوان

به نظرتون من چجوری برخورد کنم بااین مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 37 پست

خواهرشوهر منم اینجوری بود جوری بغلش می‌کرد انگار شوهرشو بغل میکنه من اصلا برام مهم نبود اولش نمیدونم چرا جو گیر میشن بعد درست شد الان فقط در حد یه دست. برات مهم نباشه درست میشه

به آدما اندازه لیاقتشون بها بده
میدونم حساس شدی میدونم دلت نمیخواد این حالات و چون ک همه ما زن هستیم و حریم داشتن و دوست داریم اما ...

خیلی قشنگ گفتی نه من اوایل خیلی میرفتم بی محلی و این رفتارم دیدم کم کردم من بهش میگم خواهر برادری خب روبوسی کنید بغل و اینا چیه ...بدبخت خودشم جا میخوره ازاین چیزا ....مقصر نیست اصلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مجرد بود هم یک دونه بوده نه؟

دقیقا من موندم این خانواده های شوهر وقتی بچه هاشون مجردن کورن نمیبیننشون بعد ک زن میگیرن میشن عزیز دوردونشون خودم زجر کشیده این داستانما فک نکنی ی وقت اون متنی ک گفتم خواستم طرف اونا رو بگیرم اما از من ب تو نصیحت بین مادر پسر نباش همیشه کنار شوهرت باش بغلش میکنن بگین اگه مثلا رضا رو دوس دارین زنشم باید دوست داشته باشینا و بغلشون کن اما همیشه حواست جمع باشه ک‌اونا غریبن غریبه های خیلی خیلی دور پس در نبود شوهرت غریبه باش

شده آیا ته یک شعر ترک برداری ....و من برای ابد در آنجایی که برای نخستین بار دیدمت جا مانده ام.
نه ....از اینکه میگن کاش دامادش نمیکردیم ....و بهش زنگ میزنم میگه بوس بوس عزیزم عشقم قربونت برم نفسم ...

اونا خانواده اش هستن قربون صدقه رفتنها و روابطشون به خودشون مربوطه عزیزم تو خودتو با اینجور چیزا حرص نده .. شوهرت یه ادم مستقل هست ملک و مال کسی نیست ابعاد مختلف داره نقشهای مختلف داره

تو فقط یه همسر و دوست خوب باش براش و روابطتت با خانواده ی شوهر هم گرم باشه اونوقت تو میری تو تیم اونا

این فکرهای بی اساس ذهنت رو اذیت میکنه بهشون بها نده و ازشون قصه نساز ، سر خودت رو گرم کن

اونا خانواده اش هستن قربون صدقه رفتنها و روابطشون به خودشون مربوطه عزیزم تو خودتو با اینجور چیزا حرص ...

مادر اون منو عامل دوری شوهرم می‌دونه درصورتی که مامان من باید اینجور باشه که خیلی منطقی 

خیلی قشنگ گفتی نه من اوایل خیلی میرفتم بی محلی و این رفتارم دیدم کم کردم من بهش میگم خواهر برادری خب ...

خواهرشوهر من فقط شورتشو جلو شوهرم درنمیاره سینشو میندازه بیرون شلوار عوض میکنه با سوتین راه میره اوایل حساس بودم و نشون میدادم عصبانیتمو و اونا بدتر میکردن الان ب تخمدان چپم نیس و اونم دیگ اینکارو نمیکنه جالبیش اینه ک بچم ک بدنیا اومد مادر شوهرم ب شوهرم میگفت دختره تو نباید اونجاشو ببینی بچه ۴۰ روزه رو اونوقت من میگفتم دخترت لخت جلو داداشش میتابه میگفت طوری نیس اون خاهرشه و دادو بیداد کرد چیکار کرد تا من بش گفتم غلط کردم دستشو بوسیدم

مادر اون منو عامل دوری شوهرم می‌دونه درصورتی که مامان من باید اینجور باشه که خیلی منطقی 

اوو مادر شوهر من ۵ ساله هنوز گریه میکنه میگه پسرمو میخام شبا ک میبینم پسرم نیس میخام بمیرم خفه بشم اونوقت مجردیش شوهرم همش اینور اونور بوده اصن خونه نبوده

اوو مادر شوهر من ۵ ساله هنوز گریه میکنه میگه پسرمو میخام شبا ک میبینم پسرم نیس میخام بمیرم خفه بشم ا ...

شبا یادش میوفته بغل توعه داره میمیره خخخخ انگار شوهراشونو گرفتن

واقعا راست میگی یا اغراق؟

بخدا اگ اغراق کنم حامله بود یه پیرن دکولته میپوشید تا کمرش دوطرف چاک داشت لخت لخت راه میرفت تازه وضو میگرفت دامنشو میداد بالا صورتشو خشک میکرد ای اون نماز بخوره وسط فرق سرش

اوو مادر شوهر من ۵ ساله هنوز گریه میکنه میگه پسرمو میخام شبا ک میبینم پسرم نیس میخام بمیرم خفه بشم ا ...

تو بغل دختران هرزه برن دلشون آروم تر تا تو بغل دختری که خودشون خواستن

بخدا اگ اغراق کنم حامله بود یه پیرن دکولته میپوشید تا کمرش دوطرف چاک داشت لخت لخت راه میرفت تازه وضو ...

از قصد می‌خواسته بگه داداش فقط زنت نداره منم دارم....

شبا یادش میوفته بغل توعه داره میمیره خخخخ انگار شوهراشونو گرفتن

واقعا اینا شوهراشونن دکتر هلاکویی میگه بعضی پسرا برا مادراشون نقش شوهرو دارن اونا خیلی خطرناکن زن ک میگیرن انگار هوو اومده و نمیتونن راحت زندگی کنن

واقعا اینا شوهراشونن دکتر هلاکویی میگه بعضی پسرا برا مادراشون نقش شوهرو دارن اونا خیلی خطرناکن زن ک ...

چقدر سخت ....وای خداااا آنقدر تلقین کرده منم فکر میکنم هوومه