2777
2789

سلام

از الان میگم لطفا قضاوت نکنید

من مدرسه میرفتم دبیرستان حدود یک متر اون طرف تر یه لبنیاتی بود که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش پیدا میشد منم که شکمو میرفتم وای خرید تقریبا هر روز اونجا یه پسره تقریبا ۳سال ازم بزرگ تر فروشنده بود من آدمی بودم با روابط اجتماعی بالا 

کم کم باهم صمیمی شدیم اون منو ابجی کوچیکه صدا میکرد منم داداش صداش میکردم ولی از ته قلبم عاشقش شده بودم شب بافکر می خوابیدم صب با فکرش از خواب بیدار میشوم من ادم احساسی بودم

یه روز که می خواستم برم مغازش رفیقم گفت منم خریدارم باهم بریم منم قبول کردم 

رفتیم رفیقم از این آدما بود که خیلی  خوش صحبت بود

اون پسر هم باتوجه به حرفا گوش میداد

اون روز گذشت فردای اون روز که رفتم اون پسر بهم گفت ابجی یه کاری واسم میکنی

گفتم اره بگو

گفت من از دوستت خوشم اومده 

می تونی بهش بگی و راضی کنی

یعنی اون لحظه خورد شدم

قلبم شکست بااینکه من عاشقش بودم 

ولی قبول کردم 

کل شب گریه کردم ولی چون بهش قول داده بودم فرداش به رفیقم گفتم اونم سریع قبول کرد

من شماره پسره رو داشتم و بعضی وقتی باهم چت میکردیم

چند روزی از دوستیشان نگذشته بود که رفیقم گفت شماره دوست پسرم و از گوشیت پاک کن 

دوس ندارم باهاش چت کنی 

ولی من قبول نکردم 

اونم به پسره گفت که ها یاسمین رفته به همه گفته ما دوستم تازه ابروم جلو فامیلام  برده 

پسره بهم پیام داد ابجی ازت چنین انتظاری نداشتم بعدم بلاکم کرد 

من نمی دونستم داستان چیه 

وقتی فهمیدم خیلی داغون شدم

به نظرتون  کار من درس بود که بهش ابراز علاقه نکردم 

هییییی که تنهایی چیکار میکنه باادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول کاش بش نمیگفتی داداش

چرا آدمیزاد به همه چی عادت میکنه ؟ این یه ویژگی خارق العاده ولی ترسناکه 🤐😔مثال بارزش کرونا و البته هزارتا مثال دیگه... بگرد ببین توی زندگیت به چه چیزای وحشتناک یا عجیبی عادت کردی که حتی یه روزم فکرشو نمیکردی باهاش کنار بیای 

به نظر اینکه طرف رو داداش خطاب کردی اشتباه بود اشتباه دومت هم اینکه تو اونارو بهم رسوندی لااقل تو نباید اینکارو میکردی

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔