2777
2789
عنوان

چجوری مجبورش کنم بخوره؟؟؟

212 بازدید | 25 پست

دخترم چندروزه ۶ ماهش شده ..هرکاری میکنم قطره اهن نمیخوره..یه بار قطره با طعم نعنا گرفتم نخورد ..دوباره با طعم میوه ..اما بازم عق میزنه و همه رو بالا میاره..تو آب حل کردم دادم.ولی بازم خیلی بد میخوره...😑

مامانای گل توروخدا راهکار دیگه ای به ذهنتون میرسه بگین..

خواهرزادم بچه بوده قطره اهن نخورده الان کم خونی شدید داره..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردم شوهرتو میگی

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز

دختر منم نخورد خاک تو ....م نکنه مشکل دار شه

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 

بزارش لای لنگهات بزور بریز تو حلقش

یاد قدیما افتادم به بچه ها اینجوری چیزی میخوروندن طفلکا🙃😂

شروع رژیم با مداد خمارعزیز۲۴آذر از گروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙وزن الان ۶۸😣هدف اول ۶۵😥هدف دوم ۶۲😐هدف آخر۶۰😄و وزن ایده آل 💙💙💙💙💙امیدوارم که قلبام بشن سبز
بزارش لای لنگهات بزور بریز تو حلقش یاد قدیما افتادم به بچه ها اینجوری چیزی میخوروندن طف ...

😅😅😅

انقد ورووووجکه این!!

هرچی فوت میکنم تو صورتش ..دماغشو میگیرم باز قطره هارو تو دهنش نگه میداره قورت نمیده.

زور واسه دهه نودیا کارساز نیست

تازگیا بهش فرنی و سوپ میدم

منم پسرم نمیخورد بهش غذاهای که آهن داشت میدادم پسرمو پیش دکترشم بردم گفت بهترین کارو کردی  که با غذا آهن بدنشو تامین کردی آزمایش گرفتم  خداروشکر هیچ مشکلی نداشت 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍