2777
2789
عنوان

چجوری مجبورش کنم بخوره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 25 پست

من آهن طبیعی از جاهایی که چیزای سالم طب سنتی میفروشن خریدم ، شربت شیره انگور هم تو شیشه دادم 

اگه اصرار داری قطره آهن بدی ،بینیشو بگیر ، برای اینکه زود نفس بکشه سریع قورت میده

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.          
منم پسرم نمیخورد بهش غذاهای که آهن داشت میدادم پسرمو پیش دکترشم بردم گفت بهترین کارو کردی  که ب ...

من واسه بچه ۶ ماهه الان چیا بدم؟فعلا فقط سوپ میدم توش عدس و برنج و گوشت و هویج میریزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من واسه بچه ۶ ماهه الان چیا بدم؟فعلا فقط سوپ میدم توش عدس و برنج و گوشت و هویج میریزم

اره  این غذاها رو بهش بده خیلی خوبه ولی من به پسرم دال عدس توبیشترغذاهاش می ریختم خیلی دوست داشت 

دلبـَـرجانم...♥️شاید هیچ وقت بِهت نگم که تو تنها داراییِ با ارزشِ مَنــی (تو این هَیاهوی زِندگی،بودَنت برام آرامشِ مَحضه،(تنها دلیل زندگیکم عاشقتم🧿💍
چرا قطره خوشمزه براش نمیگیری که دوس داشته باشه؟ من لیپوزوفر میدم.هرگز تف نکرد با میل میخوره

وای عزیزم خداخیرت بده😍

من امروز رفتم همین قطره که گفتی واسه دخترم گرفتم خیلی راحت و بامیل خودش خورد!

دختر منم نخورد خاک تو ....م نکنه مشکل دار شه

دوست من پسرت چند سالشه چرا لکنت گرفته؟ 

خیلیا دیدم بردن کار درمانی خوب شدنا شما بردیش؟ 

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
دوست من پسرت چند سالشه چرا لکنت گرفته؟  خیلیا دیدم بردن کار درمانی خوب شدنا شما بردیش؟

سلام عزیزم

۷سالشه

۲وتیم سال داشت ترسید و لکنت گرفت

خوب شد تا ۴سالگیش باز گرفت

الانم یه سالی بردمش گفتار درمانی

الان خوبه شکر خدا

گاهی گیر میکنه

ولی خوب کاردرمان گفت خوب شده دیگه نیارش

برای سلامتی پسرم دعا کن بمیرم برات پسر بلبل زبونم که لکنت باعث شد از حرف خسته شی 😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥السلام عليك السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّی سَلامُ اللَّهِ [اَبَداً] ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّی لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ 
سلام عزیزم ۷سالشه ۲وتیم سال داشت ترسید و لکنت گرفت خوب شد تا ۴سالگیش باز گرفت الانم یه سالی بردم ...

خوب خداراشکر

میشه بگی از چی ترسید ک لکنت گرفت اگ ناراحت نمیشی

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت