2777
2789
عنوان

عاشق نشدی که ببینی چه میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 54 پست
مرسی گلم ❤ 

خواهش میکنم گلم منم همینجوری هی ی مدت فرت و فرت عاشق میشدم اما بعد به خودم امدم بعد جالب اینحا بود وقتی بعد از ی مدتی اون شخص رو میدیم ب انتخاب خودم میخندیدم میگقتم این واقعا از نظر من زیبا و جذاب بود ??

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدا من ده دیقت پیش دیدمش تو کوچه الان دلتنگشم اومدم تاپیک زدم

اخی😢یک سال از من بزرگترید

ببین عزیزم فعلا خودت رو با چیزای دیگ مشغول کن و تو خیالت فک کن الان پیشته تا یکم از دلتنگیت از بین بره تا اذیت نشی ولی بهش نگو که بهش حس داری ایطور فقط خودت رو کوچیک میکنی 

راستی بهضیا هم وقتی ی سن کم عاشق میبینن فک میکنن که عاشق نیستن و همه اینا حوس و عشقشون رو باور نمیکنن بخاطر اختلاف سنی زیاد بینتون شاید عشقت رو باور نکنه بزار اون عاشق شه 

💪🏻💪🏻
خواهش میکنم گلم منم همینجوری هی ی مدت فرت و فرت عاشق میشدم اما بعد به خودم امدم بعد جالب اینحا بود و ...

یعنی ملاک هام هر روز نسبت ب روز قبل تغیر میکرد بعد گفتم اگر فلانی بیاد خواستگاری من یعنی من میتونم تا اخر عمرم باهاش باشمـ و دیگه ب هیچکس فک نکنم با همین حرفا متقاعد شدم😁

خواهش میکنم گلم منم همینجوری هی ی مدت فرت و فرت عاشق میشدم اما بعد به خودم امدم بعد جالب اینحا بود و ...

آره دقیقا همینطوره میگن به دلیل فعال شدن یه سری هورمون 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
یعنی ملاک هام هر روز نسبت ب روز قبل تغیر میکرد بعد گفتم اگر فلانی بیاد خواستگاری من یعنی من میتونم ت ...

همشو تجربه کردم 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

عشق من خودم به قیافش نگاه کنم خندم میگیره چ عشقایی دارین 😄😁

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

عشق من خودم به قیافش نگاه کنم خندم میگیره چ عشقایی دارین 😄😁

چرا 🤔 

آره دقیقا همینطوره میگن به دلیل فعال شدن یه سری هورمون 

بله ولی من همش ب این فکر میکردم ک چند سال دیگه درس بخونم قطعا یه افرادی و کیس های مناسب تر سر راهم قرار مسگیرند و وقتی من برم دانشگاه قطعا ازدواج بهتری خواهم داشت

😭😭😭😭😭😭 چه بد

عاشق که  باشی اگه طرف الاغم باشه برات  جمونگه  😭😭😭  

خواهش میکنم گیر ندید که الان فقط جمونگ تو ذهنم اومد

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

بله ولی من همش ب این فکر میکردم ک چند سال دیگه درس بخونم قطعا یه افرادی و کیس های مناسب تر سر راهم ق ...

آفرین فکر درست همینه بخدا بیشتر ازدواج ها تو سن کم بعدش به َطلاق منجر میشه ولی آدم سنش بیشتر میشه تجربه کسب میکنه کمتر احساسی تصمیم میگیره