امروز عشقمو دیدم خیلی خوشگل بود چشماش وقتی میخنده خیلی قشنگ میشه زیبایش جاستین بیبر رو گذاشته تو جیبش قدو بالاش اینقد رعناست که برج ایفل خلال دندونشه ریش و سیبیلشم ک نگو وای من دلم عش میره براش اینقد عاشقشم دیوانه وار میخامش بوشو از صد کیلومتری حس میکنم وقتی میبینمش واقعا یه بوی خاص به مشامم میاد یه بوی خیلی خوب چشام سیاهی میره هر بار تو کوچه میبینمش یه عکس یهویی ازش میگیرم بمونه یادگاری 🤧 بنظرتون من چیکار کنم!؟ خودم ازش خواستگاری کنم!؟ به کوه و کمند بزنم!؟ از عشقش چیکار کنم خواهرا کمکم کنین😭
آفرین فکر درست همینه بخدا بیشتر ازدواج ها تو سن کم بعدش به َطلاق منجر میشه ولی آدم سنش بیشتر میشه تج ...
ممنون گلم من هیچوقت احساسی تصمیم نمیگیرم اصلا باورت میشه اون روز دخت عمم میگفت اگر یه روز هیچکس نبود بهت پول بده هیچکس رو نداشتی چیکار میکنی من بهش گفتمـ تو چیکار میکنی گقت من رل میزنم ازش پول میگیرم من گقتم شده میرم گدائی اما دور رل و بوی فرند و.... نمیرم😑
عزیزم اختلاف سنیتون زیاده بعدم ازدواج زیر ۱۸ سال اشتباه هست البته آدم عاشق منطق حالیش نمیشه و با عقل تصمیم نمیگیره ولی همیشه سعی کن به حرف عقلت بیشتر گوش بدی
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون