2777
2789
عنوان

عاشق نشدی که ببینی چه میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 54 پست
😭😭😭😭😭😭 چه بد   عاشق که  باشی اگه طرف الاغم باشه برات  جمونگه  😭😭😭 &nbs ...

درکت میکنم منم الان عاشق یکی شدم هیچی نداره ولی ایشالا قراره بره سرکار 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قبلا میگفتم پسر عموم خیلی نازه الان ک میبینمش خنده ام میگیره از خودم واقعا به خال خودم افسوس میخ ...

خخخ مثل من 🙊 

💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام 
آفرین فکر درست همینه بخدا بیشتر ازدواج ها تو سن کم بعدش به َطلاق منجر میشه ولی آدم سنش بیشتر میشه تج ...

ممنون گلم من هیچوقت احساسی تصمیم نمیگیرم اصلا باورت میشه اون روز دخت عمم میگفت اگر یه روز هیچکس نبود بهت پول بده هیچکس رو نداشتی چیکار میکنی من بهش گفتمـ تو چیکار میکنی گقت من رل میزنم ازش پول میگیرم من گقتم شده میرم گدائی اما دور رل و بوی فرند و.... نمیرم😑

ممنون گلم من هیچوقت احساسی تصمیم نمیگیرم اصلا باورت میشه اون روز دخت عمم میگفت اگر یه روز هیچکس نبود ...

چون به خودت اعتماد داری عزت نفس داری آفرین ❤ 

من ۱۶ عشقم ۳۲ تماس ک اصلا نیستیم در تماس و اقوامن 

عزیزم اختلاف سنیتون زیاده بعدم ازدواج زیر ۱۸ سال اشتباه هست البته آدم عاشق منطق حالیش نمیشه و با عقل تصمیم نمیگیره ولی همیشه سعی کن به حرف عقلت بیشتر گوش بدی 

چرا 🤔 

ریخت و قیافه ندارع

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون