امروز عشقمو دیدم خیلی خوشگل بود چشماش وقتی میخنده خیلی قشنگ میشه زیبایش جاستین بیبر رو گذاشته تو جیبش قدو بالاش اینقد رعناست که برج ایفل خلال دندونشه ریش و سیبیلشم ک نگو وای من دلم عش میره براش اینقد عاشقشم دیوانه وار میخامش بوشو از صد کیلومتری حس میکنم وقتی میبینمش واقعا یه بوی خاص به مشامم میاد یه بوی خیلی خوب چشام سیاهی میره هر بار تو کوچه میبینمش یه عکس یهویی ازش میگیرم بمونه یادگاری 🤧 بنظرتون من چیکار کنم!؟ خودم ازش خواستگاری کنم!؟ به کوه و کمند بزنم!؟ از عشقش چیکار کنم خواهرا کمکم کنین😭
فعلا یکم به خودت وقت بده ببین واقعا عاشقی یا نه من خیلی از این حرفا شنیدم که دوسش دارم و خیلی خوشگله و بوش رو حس میکنم و غیره ولی چند روز اگه نبیننش دلتنگش نمیشن این عشق نیست حالا شما چند وقت به خودت وقت بده ببینم واقعا عاشقی یا نه بعد که حست رو فهمیدی بیا تا بقیش رو بگم
بخدا من ده دیقت پیش دیدمش تو کوچه الان دلتنگشم اومدم تاپیک زدم
های خدا دنیات رو ،،پسر عموم ده سال از من بزرگتره امده خواستگاریم مهندس خوشتیپ خوشکل اما من متنفرم ازش میگم سنش خیلی زیاده تو چجوری عاشق 16 سال از خودت بزرگتر شدی????
بخدا من ده دیقت پیش دیدمش تو کوچه الان دلتنگشم اومدم تاپیک زدم
منم همسن تو بودم عاشق علی ضیا شدم 😂 😂 😂 😂
تموم برنامه هاشو هم میدیدم هم ذخیره میکردم تک تک عکس هاشو داشتم براش فلش گرفتم ذخیره کردم عزیزم اینا عشق دوران نوجوونیه 20 رو رد کنی خودت میخندی به انتخابت
💌خدایا توکه تنهایی با کی حرف میزنی که اینقدر آرومی ////متنفرم از زندگیم از تک تک لحظاتش از تموم استرس هام از همه ترس هام