2777
2789
عنوان

اضافه وزن در شیردهی

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 33 پست

منم خیلی میخوردم ولی بعد از یکسالگی پسرم رژیم گرفتم و تقریبا به وزن دلخواه رسیدم البته اینم بگم من از ۶ ماهگی پسرم به اونور تابستون میشد و هوا گرم بود باهاش میرفتم پیاده روی اونم که نوپا بود منو میکشوند دنبال خودش وگرنه قبلش عین کیسه برنج افتاده بودم یه گوشه(پایتخت،نقی)😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والامنم چاق شدم همش غصه میخورم

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم

اتفاقا یه تاپیک مشابهی هم امروز بود اونجاهم گفتم دل ضعفه بخاطر شیردادن نیست بخاطر عادت به خوردنه من دوران بارداری بخاطر دفع پروتیین ۹۴کیلوشده بودم بعدزایمان ۸۵رفتم پیش متخصص تغذیه باتوجه به شرایطم بهم رژیم دادبخاطر این کرونا هم چون نتونستم برم مطب شماره شوداد ادمه دوره رژیممو ازاونجا فرستاد قدم ۱۷۰وزنم۶۹الان شیرمم زیادشد بخاطراون رژیمه

واا چرامن برعکس هی دارم.وزن کم میکنم.منم پنج ماهه زایمان کردم

معمولا همه وزن کم میکنن اما من روز به روز زیاد میکنم. اشتهام به شدت زیاد شده، البته مولتی ویتامینم میخورم

من اگر نيك يا بدم... تو برو خود را باش  
معمولا همه وزن کم میکنن اما من روز به روز زیاد میکنم. اشتهام به شدت زیاد شده، البته مولتی ویتامینم م ...

اتفاقامنم زیادمیخورم.ولی بیشترچون.بچه شیرمیدیم وزن کم میشه دیگه بچه همه،انرژی مادرومیگیره باشیرخوردنش

دنیای من ریحانه ورضا😘
خوش ب سعادتت والله منه بدبخت با شیردهی نابود شدم  همیشه لاغر بودم الان افتضاح شدم ۴۶ کیلو ام ب ...

من از وقتی زایمان کردم مولتی ویتامینای بارداریمو قطع نکردم تا الان، پودر کالاکتومید خیلی تأثیر داره من دو تا قوطی خوردم دیدم دارم چاق میشم دیگه نخوردم، بخر استفاده کن اگه مشکل خاصی نداری، ترومام یا لیدی میل هم خوبن

منم خیلی میخوردم ولی بعد از یکسالگی پسرم رژیم گرفتم و تقریبا به وزن دلخواه رسیدم البته اینم بگم من ا ...

اره ورزش و پیاده روی خیلی خوبه که متأسفانه من هنوز شروع نکردم اخه سزارین بودم دکتر گفت از ۴ ماه به بعد میتونی ورزش کنی

اتفاقامنم زیادمیخورم.ولی بیشترچون.بچه شیرمیدیم وزن کم میشه دیگه بچه همه،انرژی مادرومیگیره باشیرخوردن ...

منم فقط شیر خودمو میدم ولی  انگار نه انگار

منم همینجوریم. بچه م شش ماهشه. یکماهه رژیم گرفتم ولی نمیتونم کامل رعایت کنم.چون بخاطر بچه م لبنیات و ...

منم تازه شروع کردم به خوردن لبنیات