سلام خانوما، من پنج ماهه که زایمان کردم، تو دوران بارداری کلا ۸ کیلو اضافه کردم اما وقتی زایمان کردم تا الان حدود ۱۲ کیلو اضافه کردم تو پنج ماه. همش گرسنهام دلم میخواد یه چیزی بخورم، اینجوری پیش برم تا پایان شیردهی دیگه واویلا🥴😩 شما راه حلی چیزی دارین؟
منم خیلی میخوردم ولی بعد از یکسالگی پسرم رژیم گرفتم و تقریبا به وزن دلخواه رسیدم البته اینم بگم من از ۶ ماهگی پسرم به اونور تابستون میشد و هوا گرم بود باهاش میرفتم پیاده روی اونم که نوپا بود منو میکشوند دنبال خودش وگرنه قبلش عین کیسه برنج افتاده بودم یه گوشه(پایتخت،نقی)😂😂😂
اتفاقا یه تاپیک مشابهی هم امروز بود اونجاهم گفتم دل ضعفه بخاطر شیردادن نیست بخاطر عادت به خوردنه من دوران بارداری بخاطر دفع پروتیین ۹۴کیلوشده بودم بعدزایمان ۸۵رفتم پیش متخصص تغذیه باتوجه به شرایطم بهم رژیم دادبخاطر این کرونا هم چون نتونستم برم مطب شماره شوداد ادمه دوره رژیممو ازاونجا فرستاد قدم ۱۷۰وزنم۶۹الان شیرمم زیادشد بخاطراون رژیمه
خوش ب سعادتت والله منه بدبخت با شیردهی نابود شدم همیشه لاغر بودم الان افتضاح شدم ۴۶ کیلو ام ب ...
من از وقتی زایمان کردم مولتی ویتامینای بارداریمو قطع نکردم تا الان، پودر کالاکتومید خیلی تأثیر داره من دو تا قوطی خوردم دیدم دارم چاق میشم دیگه نخوردم، بخر استفاده کن اگه مشکل خاصی نداری، ترومام یا لیدی میل هم خوبن