بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
یخورده دقت میخواد کار ظریفیه درامدش ی فامیل داریم سه تا سالن کار میکنه توخونه ام کار میکنه ک درصدی نباشه کل کارش اره درامدش خوبه
دوست عزیز وقتی نظرت با من کاملا مخالفه لازم نیست پاچه من را بگیری عزیزم فقط بگو مخالفم منم برا اینکه شما از شوهر خود و یا هرکس دیگری ناراحتی میذارم پای کمبود های زندگیت و جوابتو نمیدم تشکرررر😂♥️
ولی فکر کنم یک و پونصد باشه وسیله هاشم من دست دوم گرفتم حدود ۳ و ۸۰۰ شد وسیله نگیر باید مربیت وسیله هارو ببینه حتما بعد بگیرشون کلاساشم ۶ جلسه اس خیلی صبرو دقت میخواد من هنوز دارم تمرین میکنم ۲ جلسه ام مونده 🙁😑
تو هدیه ی خدایی ب من!میشه یه صلوات از ته دل مهمونم کنی؟
رفتم دیر گفتی خودمم پشیمونم اما هزینه کردم خیلی حوصله میخواد من ندارم
عیب نداره پس سعی کن ازهر لحاظ از بقیه بیفتی جلو اول کارت نمیخواد سود کنی ...تخفیف بزن رو کارت ....مشتری دائمی جذب کن تبلیغات هم خ مهمه....اگر هر مشتری ۴ نفر آورد خودش رایگان بزن...
خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏