2777
2789
عنوان

جلوی کراشم و فامیلاشون😭🫠🫠💕

125 بازدید | 6 پست

من گوشیم گاهی اوقات اینطوری. میشه که باید بزاریش. روی اسپیکر 

منممم حالاااا مجبورر بودم داخل جمع بزارم روی اسپیکر صحبت کنم

منن اسمم شیرینه

بعد آخرش پدربزرگم این شعر شیرین رو خوند :شیرین جان ناز شیرین گشت که سم شیرین شیرین نازدار شیرین

شعرش کوردیه البته ما کوردی نیستیم ولی برام میخونن 

خیلییی هم به هرحال خجالت کشیدم هم ذوققق🥹🫠💕

کراشم هم  که اینطوریه که باید بگم : یکیشون خیلی خوبهه همگی بگید مشالله خدا قسمت بکنه برای شما (برای همه)ایشالا ایشالا 

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد سریال شمعدونی افتادم

😂😂 اتفاقا بعد از پخش اون سریال لین شعر رو خانواده برام میخونن

•| دختری در نی نی سایت |•💕 ملقب به خانم توت فرنگی🍓🧚🏻‍♀️ •مهربان باشید اما از ادم های پرتوقع فاصله بگیرید مقیاست را بهم میزنن و حرمت مهرت را می‌شکنند آنها حافظه ضعیفی دارند خوبی هارا زود فراموش می‌کنند..✨️ 

الان چی شد؟!

چی چی شد

یادش بخیر سریال قشنگی بود

اره واقعاا