2777
2789
عنوان

ناباوروی و فرزندخوندگی

1543 بازدید | 44 پست

خیلی داغونم تو سرم هزار تا فکر میاد و میره نمیتونم‌ تمرکز کنم اصلا 

آشوبم 

همیشه امید داشتم ولی دیگه حتی یه ذره هم ندارم جنین هام رشد نکردن

شوهرم که همیشه امیدداشت از من بدتر شده

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

درکت میکنم😭

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهرماه واسه فرزندخوندگی ثبت نام کردیم و گفتیم بریم اصفهان واسه درمان شانسمون هم امتحان کنیم ولی نشد 

الان شوهرم میگه با فرزندخوندگی هم کنار نمیام باید فکر کنم

بعد یازده سال باردار شدم لطفا برای بسلامتی دنیا اومدن دوقلوهام دعا کنین محتاجم به دعا

جاریم ۱۸ساله بچه دار نمیشه ۳سال پیش از پرورشگاه دختر اوردن . برای فرزند خوندگی اقدام کن عزیزم 

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

من نمونه همون نا امیدی الان تو هستم. بعد از ۶ سال ناباروری و هزاران دردسر یهو طبیعی باردار شدم. اصلاااا نا امید نشو.فقط یه مدت بیخیال شو. بخدا میشه.

مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
مهرماه واسه فرزندخوندگی ثبت نام کردیم و گفتیم بریم اصفهان واسه درمان شانسمون هم امتحان کنیم ولی نشد& ...

ای بابا چرا قبول نمیکنه

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

[QUOTE=172588829]امید داشته باش بالاخره از بین چند بار تلاش یکیش ثمر پیدا میکنه به لطف من ۴ بار کاشت کردم واسه بار پنجم داشتم اقدام میکردم که جنین تشکیل نشد اصلا

نگفتن چه قدر طول میکشه تا تحویل؟ 

کم کم ۵سال تازه اگه بچه به دلخواهتون باشه 

مهرماه واسه فرزندخوندگی ثبت نام کردیم و گفتیم بریم اصفهان واسه درمان شانسمون هم امتحان کنیم ولی نشد& ...

پیش دکتر صارمی تهران رفتی ؟

ای وی اف کردی؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن