2777
2789

براچی میخای بری ؟ 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی فوکوس اکوژن تو قلبش دیدن

فک کنم از بین میره 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
پسر من فوکوس داشت تو قلبش ولی نرفتم خود ب هود خوب شد

وای پسر منم همینطوره ۱۶ هفتمه دیروز رفتم سونو جنسیتشو بفهمم حسابی خورد تو ذوقم همه چیزش سالم و نرمال بود ولی ی فوکوس اکوژن تو قلبش بود برام اکو نوشتن برا دو هفته دگ دارم دق میکنم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
پسر من فوکوس داشت تو قلبش ولی نرفتم خود ب هود خوب شد

حالا اگه از بین نره چی میشه؟

اره دوتا

شما تو چند هفته فوکوس دیدن؟ بعد چند وقت از بین رفت؟ دکترمم گفت چیز مهمی نیس ولی من بازم استرس دارم با کلی بدبختی حامله شدم

وای پسر منم همینطوره ۱۶ هفتمه دیروز رفتم سونو جنسیتشو بفهمم حسابی خورد تو ذوقم همه چیزش سالم و نرمال ...

نترس خیلیا اینجورن من زیاد دیدم 

وای پسر منم همینطوره ۱۶ هفتمه دیروز رفتم سونو جنسیتشو بفهمم حسابی خورد تو ذوقم همه چیزش سالم و نرمال ...

اره بابا پسر منم تو انومالیش گفتن چیزی نیس اگ قبلن مشکلی نداشت تو ان تی خیالت راحت چیزی نیس بیشترم تو پسر بچه ها دیده میشه تو ۲۸ هفته از بین میره

اره بابا پسر منم تو انومالیش گفتن چیزی نیس اگ قبلن مشکلی نداشت تو ان تی خیالت راحت چیزی نیس بیشترم ت ...

ان تی همه چی عالی بود هم سونو خوب بود هم آزمایش غربالگری دکترمم گفت نگران نباش چیزی نیس و خودبخود از بین میره ولی من ترسیدم خیلی