2777
2789
بخدا از دیروز ک بهم گفتن دنیا رو سرم خراب شده

نترس بابا اکثر پسرا اینجورن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بین میره من چندتا دکتر رفتم اگ ان تیش خوب باشه چیزی نیس

خب خداروشکر انشالله هیچ بچه ای مشکل نداشته باشه منم فرداانومالی دارم  خیلی میترسم ..ازمایشام تا  الان خوب بوده خداروشکر 

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
از بین میره من چندتا دکتر رفتم اگ ان تیش خوب باشه چیزی نیس

انشالله ک از بین بره دکترم گفت اگ اکوی قلبش خوب باشه مشکلی نیس

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
ان تی همه چی عالی بود هم سونو خوب بود هم آزمایش غربالگری دکترمم گفت نگران نباش چیزی نیس و خودبخود از ...

ن چیزی نیس من کلی الکی گریه کردم اونموقع الان ی سالشه خداروشکر خوب خوبه، مشکل وقتی بوجود میاد ک ان تی مشکل دار باشه

ن چیزی نیس من کلی الکی گریه کردم اونموقع الان ی سالشه خداروشکر خوب خوبه، مشکل وقتی بوجود میاد ک ان ت ...

منم بخدا کلی گریه کردم اصن نتونستم واسه جنسیتش ذوق کنم از بس حالم گرفته بود

وای پسر منم همینطوره ۱۶ هفتمه دیروز رفتم سونو جنسیتشو بفهمم حسابی خورد تو ذوقم همه چیزش سالم و نرمال ...

من هفته 17 فوکوس داشت 20 رفتم بسته شده بود نگران نباش خوب میشه

خدایا شکرت😍😍😍😍😍😍

من هفته 17 فوکوس داشت 20 رفتم بسته شده بود نگران نباش خوب میشه

وای خدا از دهنت بشنوه خیلی نگرانشم