ما دوتاییمون مشنگ بودیم اون من هنوز ندیده بود.... ولی برام طلا خریده بود😁 منم توی قرار دومم طلاهامو دادم بهش گفتم بفروش وانت بخر میوه فروشی کن 🤣🤣 ماشین خرید زد ب نامم .... بااینکه کلی پول و طلا بهش داده بودم نمیدونم چ اصراری داشتم که ادرس ندم ....مثلا از خیابونمون رد میشد با بلندگو داد میزد میوه میوه ....اما من فقط میخندیدم 🤣🤣 یا مثلا ماشینو ف وخت پولو خواست پس بیاره گفتمش ادرس نمیدم خودم میام😁😁 یبا م میخواست بره خارج از کشور گفتمش باشه بیا فلان کوچه پشتت ب کوچه باشه نبینی از کدوم خونه میام 🤣🤣
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه فک می کردم مردم اول عاشق میشن بعد دوست بعد با هم عروسی می کنن در کل هر دختر توانایی اینکه معشوقه مردی بشه داره هرچه قدر هم احمق پوچ باشه بعد هم با هم ازدواج می کنن خوشبخت میشن نکردن چی ی رو از دست ندادن مثل الیزابت تیلور