2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زیاد باهاشون کنار نمیام البته که نمیشه گفت همه تیرماه ای ها یک جور هستن ولی خب یکم زیادی کنجکاو ...

ریز بین هم هستن و توی همه کاری سرک میکشن

تویی که داری امضامو‌ می خونی میشه یه صلوات بفرستی برا کم شدن شر کرونا از سر بشریت🌷🌷🌷

خودم و مامانم تیرماهیم دوتا نقطه مخالفیم 

من اروم مامانم لجباز

من ساکت مامانم پرحرف

من موزی مامانم ساده

من تنبل مامانم زرنگ

من سرد و یخ مامانم احساساتی و گرم

من درونگرا مامانم برونگرا

برای اینهمه برای غیر تکراری..🌘

سلام من تیر ماهیم یه تیر ماهی اصیل هیچوقت واسه آشتی پیشقدم نمیشه 

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

من و همسرم تیر ماهی هستم . همسرم خیلی صبور و متین و شیطون . خودم یکم عصبی و شیطون و کنجکاو جفتمون احساسی

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته