2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 17 پست

ببین دو نوع هست شما ببین خسیسه یا نمیخواد برات هزینه کنه مبادا تو به خاطر پولش باهاش باشی یا امتحانت میکنه همسر منم دوس بودیم اصلا خرجم نمی‌کرد الان کارتا دسته منه و هی میگه هر چی دوس داری بگیر میگه اونوقت من بهت تعهدی نداشتم نمی خواستم هزینه کنم یا میخواستم تو من و به خاطر خودم بخوای نه پول بسنج چطوره 

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
اوه اوه نکنیا بدبخت میشی.... یکی اخلاق خییییلی مهمه بعدشم پول  اونی ک از الان خرج نکن مطمئن ب ...

منم این حس میکنم چقد این بشرخسیسه خدایا مادرش برای عروس بزرگترش  کلی طلا خریده این فکرکنم ن خودش بخره ن بزاره مامانش بخره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دو نوع هست شما ببین خسیسه یا نمیخواد برات هزینه کنه مبادا تو به خاطر پولش باهاش باشی یا امتحانت ...

آره درسته راست میگی.. خداکنه بعداز واج خوب شه ن واقعا بخاطر پولش نمیخامش ولی چ اشکالی داره اون وقتی الان داره میتونه کمک کنه کمک نمیکنه تازه مشکل از اونه ک فعلا ازدواج نکردیم