2777
2789
عنوان

اندر احوالات جاری جان😂😂😂

4300 بازدید | 202 پست

سلام بچه ها....برادر شوهرم تازه زن گرفته...امشب قرار بود برن خونه مادر شوهرم اینا...مادر شوهرم گفت شما هم بیاین...ما هم رفتیم...ما که رسیدیم...هنوز اونا نیومده بودن...مادرشوهر به من گفت که،جاریت اصلا  کار نمیکنه...با خنده گفت که...تو بلند شو کار کن اونم از تو یاد بگیره...منم با خنده گفتم...مثلا من عروس بزرگم...من باید بنشینم..اون برام کار کنه...بعدش...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون اول خخخخحالا بزار چند بار بیاد بنده خدا بعد 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

خواسته گولت بزنه تا تو کار کنی😊😂

کاش بودی سرم را روی شانه هایت می‌گذاشتم و می‌بوسیدمت.وقتی بودی آنقدر بزرگ نبودم وقتی هم که رفتی بزرگ نشدم.خوش به حالت کاش من را هم میبردی.دلم برایت تنگ است همیشه عاشقت هستم.با اینکه هیچ خاطره یی از با تو بودن ندارم ولی هر روز با خاطراتت زندگی میکنم در لحظه خودمو در کنارت تجسم میکنم .نمیدانم دیوانگیه یا عشقه. هرچی هس ،حس خوبیه حس با توبودن😍مادرم😘